Snelle pasta met tomatensaus en linzen
Recept
Deze pasta zet je binnen 20 minuten op tafel. Mocht je ook niet willen snijden, dan kun je de groente in het recept vervangen door een zak voorgesneden wokgroente uit de koeling of diepvries.
Bereiding:
Fruit de ui met knoflook in olijfolie in een paar minuten glazig. Voeg vervolgens de champignons, paprika en courgette toe en roerbak een paar minuten mee. Draai de pit lager en voeg de linzen, tomatenblokjes, gezeefde tomaat en kruiden toe. Laat de saus doorwarmen terwijl je de pasta bereidt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus over de pasta.
Ingrediënten:
1 courgette in plakjes
1 paprika in stukjes
2 uien gesnipperd
250 gr champignons in plakjes
4 trostomaten in blokjes
2 teentjes knoflook, gehakt of geperst
2 blikken linzen
1 pak gezeefde tomaat
240 gram volkoren pasta
Naar smaak Italiaanse kruiden, paprikapoeder en peper
Olijfolie om in te bakken