Vorige

Activiteit Assetmanagement mobiliteit

Onderhoud infrastructuur

Asset management van wegen

Asset management gaat over lange termijn.  Want wat gebeurt er een paar jaar na oplevering van een (snel)weg of kunstwerk als er duizenden auto’s over het asfalt zijn gereden?

Precies, de kwaliteit wordt slechter. Daarom is goed asset management cruciaal. We zien in Nederland steeds vaker dat het asset management van infrastructurele werken na oplevering voor een langere periode bij vast partijen wordt ondergebracht. Ook bij ons, want Dura Vermeer stopt niet na het opleveren van een (snel)weg. Wij pleiten voor een veilige infrastructuur in Nederland en regelen asset management daarom van A tot Z. Niet alleen wegen die wij zelf hebben aangelegd, ook wegen die al bestaan.

Assetmanagement

We blijven assets innoveren

Zo pasten we extra stille en beter reflecterende wegmarkering toe in de provincie Noord-Holland.

Asset management

Ons doel

Betrouwbare infrastructuur, voorspelbare degeneratie en een tevreden weggebruiker.

RISICO GESTUURD BEHEER EN ONDERHOUD

Dura Vermeer levert ondersteuning en meerwaarde bij het organiseren van risico gestuurd beheer en onderhoud. We beheersen het proces en hebben een betrouwbare forecast. Wij zijn er voor je op de vlakken van strategisch, tactisch en operationeel niveau en werken altijd samen met lokale partners.

lANGDURIGE SAMENWERKING

Tijdens onze langdurige onderhoudscontracten kunnen wij duurzame keuzes maken, slimme oplossingen bedenken en innoveren. Denk hierbij aan pilots met asfalt dat langer meegaat, gladheidsbestrijding, inspecties met drones en digitaal schouwen, met tot doel een betrouwbare weg, voorspelbare degeneratie en een tevreden weggebruiker.  

NIEUWE INFRASTRUCTUUR GEREALISEERD?

Onlangs nieuwe infrastructuur aangelegd en op zoek naar een flinke dosis creativiteit, organisatietalent, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit? Neem contact met ons op.  

Expertises

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Expertises

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!