Vorige

Stages en traineeships: Divisie Infra

Wij helpen mensen op weg naar hun volgende bestemming. Dit doen wij door mensen, locaties, organisaties en hun ambities te verbinden. Vandaag de dag is de complexiteit van infrastructuur sterk toegenomen waardoor infrastructuurprojecten veelal anders lopen dan voorzien. En daar kunnen we jouw frisse blik en kennis goed voor gebruiken. We praten niet meer over wegen en kunstwerken, maar over mobiliteitsoplossingen. Over manieren waarmee we Nederland bereikbaar, veilig en duurzaam maken.

Wil jij werken in de infrastructuur aan de meest uitdagende projecten en constant jouw skills ontwikkelen? Dat kan bij Dura Vermeer! Bekijk onze mogelijkheden en solliciteer. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst en maken we ambities waar.

Inhoud

  Goede stagevergoeding

  Persoonlijke ontwikkeling

  Volop kansen

  Waarmaken van ambities

  Waarom dura vermeer?

  • Persoonlijke aandacht (een warm welkom en uitgebreide persoonlijke begeleiding door een ervaren collega);  
  • Toffe collega's;
  • Een fijne werksfeer waar je écht onderdeel bent van onze groengele club;
  • Veel variatie, vrijheid en verantwoordelijkheid; 
  • Flexibele stageperiodes (wij zijn net zo flexibel als jij en hanteren geen vaste instroommomenten). 

  (Afstudeer)stages

  Ben jij op zoek naar een meewerkstage of een afstudeeropdracht? Binnen Dura Vermeer zijn er verschillende mogelijkheden door heel Nederland!  

  Een (afstudeer)stage bij ons is de beste kickstart voor je carrière. Je gaat veel leren, en natuurlijk leren wij ook van jou. Nieuwe technologie ontwikkelen, duurzame oplossingen bedenken, uitvoering… Alles komt op je pad. Tijdens je stage denk en werk je mee aan complexe projecten. In samenwerking met een goed stel collega’s die jou meenemen in de bouw van nu en laten zien waar de kansen van straks liggen. Als stagetopper van Dura Vermeer Infra krijg jij de kans om een echte bijdrage te leveren aan onze buitengewone projecten.  

  Geïnteresseerd? Superleuk! Wij hebben altijd een algemene vacature open staan! 
  Het enige wat je hoeft te doen is solliciteren en wij helpen je verder aan de juiste stage- en afstudeerplekken.  
   

  Vacatures (afstudeer)stages

  uitvoerder Pim, project Engweg

  Traineeships

  Ben jij afgestudeerd? Begin dan een traineeship bij Dura Vermeer! Binnen twee jaar leer je jezelf en de organisatie beter kennen door drie verschillende functies te ontdekken. Telkens tijdens een periode van acht maanden. Jij krijgt hierbij de kans om binnen de organisatie op zoek te gaan naar een baan die het best past bij jou!

  Vacatures traineeship

  Management traineeship

  Ben jij afgestudeerd of is jouw afstuderen in zicht? En is het jouw ambitie jezelf te ontwikkelen naar een management of (project)directie positie binnen Dura Vermeer?

  Als managementtrainee in onze infra divisie ga je aan de slag met uitdagende projecten en ontwikkel jij je onder begeleiding van directie en HR in twee jaar tot een professional in de civiele techniek! Je komt erachter hoe jij met jouw kennis en kunde kan bijdragen aan onze doelstelling en je wordt intensief getraind en gecoacht naar de professional die jij wilt worden.

  aanmelden voor management traineeship

  Trainees aan het woord

  Aan dit soort projecten ga jij werken

  Uitvoerder Eline Molenaar
  Projectcoördinator Sander van der Ende

  FAQ

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

  Maak meer carrièrestappen

  Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.