Vorige
TudorPark

Een compleet nieuwe woonwijk

Hoofddorp
Gemeente
Bouw & Vastgoed

In TudorPark worden circa 1200 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark in Hoofddorp een thuis voor iedereen. TudorPark biedt de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Het is een unieke woonwijk gebouwd in de Engelse Tudorstijl: steile daken van keramische lei, ramen met roedeverdeling en schoorstenen met Chimney Pots.

 

Alle woningen hebben een eigen identiteit en vormen tegelijkertijd samen een herkenbare en sfeervolle wijk

Een fraai plattelandsdorp midden in de Randstad

TudorPark is een project waarin alle woningen een eigen identiteit hebben, en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is een groot aanbod in type, grootte en uitstraling - geen nieuwbouwwoning is hetzelfde in TudorPark. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Dit komt perfect tot uiting omdat Dura Vermeer ook het bouw-en woonrijp maken verzorgt. De onderscheidende architectuur van de woningen komt terug in het omliggende landschap. Beeldbepalend is de ruime opzet van groen en water, waardoor een romantische wijk met buurtgevoel ontstaat.

Het buurtgevoel wordt tevens versterkt door het Tudorhouse, het kloppend hart van de wijk. Hier worden bouwproducten geëtaleerd tijdens vaste kijkmiddagen. Tevens is dit de locatie waar geïnteresseerde kopers hun vragen kunnen stellen en waar woningen worden verkocht. Dit alles maakt TudorPark tot een zeer gewilde, sociale en gezonde woonomgeving die voor iedereen bereikbaar is.

De wijk krijgt al goed vorm, de plandelen Buckingham Quarter, Shakespeare Island, Somerset, Windsor Court en Cannington zijn reeds opgeleverd en bewoond. Daarbij komen steeds (nieuwe) deelplannen. Vanzelfsprekend worden de woningen gefaseerd verkocht. Bekijk de planning, nieuwste deelplannen, en het volledige project op www.tudorpark.nl.

TudorPark vanuit de lucht - sep 2021

Een ideale ligging met Haarlem en het strand vlakbij

TudorPark biedt ruimte en groen

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Jan Kösters

Projectleider | Heeft u vragen over woningen? Mail naar: verkoop.middenwest@duravermeer.nl Regio Noord-Holland
Jan Kösters