Vorige
TudorPark

Een compleet nieuwe woonwijk

Hoofddorp
Gemeente
Bouw & Vastgoed

In TudorPark worden circa 1200 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark in Hoofddorp een thuis voor iedereen. TudorPark biedt de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Het is een unieke woonwijk gebouwd in de Engelse Tudorstijl: steile daken van keramische lei, ramen met roedeverdeling en schoorstenen met Chimney Pots.

TudorPark is een project waarin alle woningen een eigen identiteit hebben, en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is een groot aanbod in type, grootte en uitstraling - geen nieuwbouwwoning is hetzelfde in TudorPark. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Dit komt perfect tot uiting omdat Dura Vermeer ook het bouw-en woonrijp maken verzorgt. De onderscheidende architectuur van de woningen komt terug in het omliggende landschap. Beeldbepalend is de ruime opzet van groen en water, waardoor een romantische wijk met buurtgevoel ontstaat.

De wijk krijgt al goed vorm, we zijn inmiddels bezig met de realisatie van de laatste deelplannen. Lees meer over het project op www.tudorpark.nl.

TudorPark vanuit de lucht - sep 2021

1
17

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Jan Kösters

Projectleider | Heeft u vragen over woningen? Mail naar: verkoop.middenwest@duravermeer.nl Regio Noord-Holland
Jan Kösters