Vorige

Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

Volg ons op social

Wie wij zijn

Zwolle
70 Medewerkers

Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar bestemming kan komen. Wij bouwen bruggen over water, leggen wegen aan en soms ook rails voor treinen. We helpen Nederland mooi te houden. Lelijke pleinen richten we opnieuw in en overstromingen helpen we te voorkomen door het realiseren van pompen en sloten.

SAMENWERKEN

We zijn lokaal aanwezig met onze kantoren in Zwolle en Hengelo en we staan dicht bij onze klant. Samen werken we aan veiligheid, duurzaamheid en een goed resultaat op de projecten. Bij regio Noord Oost staan we voor elkaar klaar, steken we onze handen uit de mouwen en werken we nauw samen, onder andere in bouwteams. We zijn nuchter en houden ons aan afspraken.

Momenteel werken er 70 mensen, maar Dura Vermeer Regio Noord Oost kent geen “typische medewerker”. De afwisseling tussen Infra en Civiel en tussen kleine en middelgrote projecten zorgt ervoor dat er een heel divers team zit. Een team met enthousiaste, gedreven en ervaren mensen die samen voor het beste resultaat gaan.

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

André van der Vegt

Directeur Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland
André van der Vegt
Infra

Pieter Zonneveld

Manager Verwerving Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Overijssel, Regio Gelderland
Pieter Zonneveld
Infra

Arnold Visch

Bedrijfsleider Regio Overijssel, Regio Gelderland
Arnold Visch