Vorige

Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

Volg ons op social

Wie wij zijn

Zwolle, Drachten, Hengelo
110 Medewerkers

Ontdek Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost: een uitgestrekt gebied vanaf de Eemshaven tot diep in Gelderland. Met ons hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Drachten, Groningen en Hengelo zijn we lokaal verankerd en klaar om de hele regio te bedienen.

Onze regio is opgedeeld in drie focusgebieden: Dura Vermeer Jansma, Overijssel / Gelderland en Civiel. Elk met hun eigen specialisatie binnen infrastructuur en civiele techniek.

Onze disciplines vormen onze identiteit en dat is wat ons onderscheidend maakt. We zijn we een krachtige regionale verbinder. We werken nauw samen met lokale gemeenschappen en belanghebbenden om duurzame oplossingen te realiseren die de regio ten goede komen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel; we streven ernaar milieuvriendelijke en toekomstbestendige projecten te realiseren met een positieve impact op het milieu en de maatschappij.

In onze regio bouwen we wegen, bruggen, riolen en dragen we bij aan dijkversterkingen, stuwen en gemalen. Daarnaast excelleren we in bouwteams, waarin we betrokken zijn bij elke stap van het project. Vanaf het allereerste begin tot de uiteindelijke oplevering. Deze nauwe betrokkenheid stelt ons in staat op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Samenwerking staat centraal in onze aanpak, wat resulteert in succesvolle projecten en tevreden klanten.

Daarnaast leggen we een grote nadruk op vakmanschap. Kwaliteit en vakbekwaamheid zijn voor ons van onschatbare waarde. We koesteren en bevorderen vakmanschap door voortdurende investeringen in training en ontwikkeling van ons team. Zo kunnen we onze klanten altijd de hoogste kwaliteit bieden, gebaseerd op onze expertise en ervaring.

Bekijk onze vacatures

Logo

Duurzaamheid in de regio

Samen tellen we op...naar nul. Nul uitstoot voor 2050. Dat is de zero in ‘Op naar Net Zero’ die we voor ogen hebben. In 2030 moet onze CO2-uitstoot gehalveerd zijn. En per 2050 realiseren we minimaal 90% CO2-reductie, en compenseren we de rest.

Duurzame projecten Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

SAMENWERKEN

We zijn lokaal aanwezig met onze kantoren in Zwolle, Drachten en Hengelo en we staan dicht bij onze klant. Samen werken we aan veiligheid, duurzaamheid en een goed resultaat op de projecten. Bij regio Noord Oost staan we voor elkaar klaar, steken we onze handen uit de mouwen en werken we nauw samen, onder andere in bouwteams. We zijn nuchter en houden ons aan afspraken.

Momenteel werken er 110 mensen, maar Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost kent geen “typische medewerker”. De afwisseling tussen Infra en Civiel en tussen kleine en middelgrote projecten zorgt ervoor dat er een heel divers team zit. Een team met enthousiaste, gedreven en ervaren mensen die samen voor het beste resultaat gaan.

Duurzaamheid in de regio

Bekijk hier een greep uit onze duurzame projecten in Noord Oost Nederland.

Het succes van Bouwteam Centrumplan Losser
Zwolle Regio Overijssel
Bezoekadres

Meeuwenlaan 2
8011 BZ Zwolle

Telefoonnummer 023 752 80 00
E-mailadres algemeen dvi-noordoost@duravermeer.nl
E-mailadres facturen facturen.infra@duravermeer.nl
Bekijk route
Drachten Regio Friesland
Bezoekadres

De Bolder 1
9206 AM Drachten

Telefoonnummer 051 233 40 70
Bekijk route
Hengelo Regio Overijssel
Bezoekadres

Bosmaatweg 60
7556 PJ Hengelo

Telefoonnummer 023 752 80 00
Bekijk route

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

André van der Vegt

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland, Regio Utrecht
André van der Vegt
Infra

Heleen Slaats

Bedrijfsleider civiel Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Friesland, Regio Groningen, Regio Drenthe
Heleen Slaats
Infra

Lammert-Jan Vogel

Bedrijfsleider Dura Vermeer Jansma Regio Friesland, Regio Groningen, Regio Drenthe
Lammert-Jan Vogel
Infra

Maarten Burggraaf

Manager Bedrijfsbureau Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Overijssel, Regio Gelderland
Maarten Burggraaf