Vorige

Dura Vermeer Infra Regio Zuid West

Volg ons op social

Wie wij zijn

Rotterdam HQ
180 Medewerkers

Zeeland. West-Brabant. Zuid-Holland. Gebieden waar je Dura Vermeer Infra Regio Zuid West tegen kunt komen. Waarschijnlijk zijn we daar dan wegen aan het aanleggen, bruggen aan het bouwen of tunnels aan het graven. We onderscheiden ons in ieder geval door de kwaliteit van onze samenwerking. En daarmee boeken we tot nu toe altijd resultaat.

PRAKTISCH

Ons team bestaat uit 180 professionals. De meeste collega’s hebben een civiele achtergrond. Wat we allemaal gemeen hebben is een praktische instelling. We zijn solide, kritisch en klantgericht. We realiseren bij voorkeur projecten in complexe omgevingen en zijn zeer betrokken bij onze klanten.


TROTS

We helpen onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Dat is een belangrijke drijfveer voor ons. Neem onze infrastructurele bijdrage aan het compleet nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag: Wilgenrijk. Of de 25 kilometer lange Route van de Turf tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, waar het fantastisch fietsen en wandelen is. Twee multidisciplinaire projecten die ons uitermate trots maken. En nog mooier is dat de klanten en eindgebruikers tevreden zijn. 

 

INVESTEREN

Dus: heb je zin in uitdagende werken? Wil je uitblinken bij een club waar iedereen op elkaar ingespeeld is? Dat komt goed uit. Want wij zijn continu op zoek naar gedreven vakvrouwen en –mannen die open, eerlijk en hands-on in het leven staan. Ook vanuit een niet civieltechnische achtergrond. We investeren in onze mensen, want net als bij onze klanten hechten we aan relaties voor de lange termijn.

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Regio Zuid West

Bouw mee aan projecten in deze regio

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Jan Jorna

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid West Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland, Regio Zuid-Holland
Jan Jorna
Infra

Casper van der Hout

Adjunct directeur Regio Zuid-Holland, Regio Zeeland, Regio Noord-Brabant
Casper van der Hout
Infra

Léon Dieleman

Manager bedrijfsbureau Regio Zuid-Holland, Regio Zeeland, Regio Noord-Brabant
Léon Dieleman
Infra

Alex de Jong

Bedrijfsleider wegen Regio Zuid-Holland
Alex de Jong
Infra

Ad Bruijns

Bedrijfsleider wegen Regio Zuid-Holland
Ad Bruijns
Infra

Kees van Duijn

Areamanager haven & industrie Regio Zuid-Holland
Kees van Duijn
Infra

Davy d'Olieslagers

Bedrijfsleider wegen Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland
Davy d'Olieslagers