Vorige

Dura Vermeer Bouw Heyma

Volg ons op social

Wie wij zijn

Rotterdam
135 Medewerkers

Innovatieve transformatie- en renovatiespecialist, dat is Dura Vermeer Bouw Heyma. Maar je kunt ook zeggen: het meest inspirerende bouwbedrijf in de Randstad. We geven oude gebouwen een nieuw leven. We transformeren monumentale kantoren tot woningen en maken wijken energieneutraal. Prachtige projecten in een maatschappelijke context.

Wat we doen, doen we goed. Dat komt vooral doordat we het sámen doen. Het team is bij ons dus echt wel een dingetje. We zijn met ruim 130 collega's en feit is dat we als team telkens weer topprestaties neerzetten.

UITDAGINGEN

Het is aanpakken geblazen. Spreken we af dat de opdrachtgever op die of die datum zijn pand weer in kan, dan regelen we dat. We zorgen dat klanten tevreden zijn, hoe groot de uitdaging ook is. En het bijzondere is: de sfeer in het team blijft uitstekend. Echt Dura Vermeer Bouw Heyma – we kunnen met elkaar door een deur. Ook na het werk. Bijvoorbeeld bij een borrel of een potje bowlen.

WERKEN BIJ HEYMA

Als je bij ons solliciteert, dan krijg je de vraag: wat breng je mee? Talent? Mooi. Enthousiasme? Fijn. Kennis, een frisse blik? Voor ons en voor jou heel belangrijk. Maar de essentie is dat je de drive hebt om een onmisbaar lid te worden van het team. Om met z’n allen alles waar te maken voor een klant.

Bekijk onze vacatures!

Renovaties

Bij Dura Vermeer willen we behouden wat waarde heeft en waarde toevoegen waar het ontbreekt.

Lees meer over op welke wijze renovatie een rol speelt binnen ons bedrijf.

Werken bij Dura Vermeer Bouw Heyma BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Tim Peeters

Hoofd Voorbereiding Regio Zuid-Holland
Tim Peeters
Bouw & Vastgoed

Stefanie Stulen

Senior projectmanager klant, markt en maatschappij Regio Zuid-Holland
Stefanie Stulen
Bouw & Vastgoed

Roos Wijnstra

Hoofd Voorbereiding Regio Zuid-Holland
Roos Wijnstra