Vorige

Dura Vermeer Bouw Heyma

Volg ons op social
Ga naar:

Wie wij zijn

Rotterdam
135 Medewerkers

Innovatieve transformatie- en renovatiespecialist, dat is Dura Vermeer Bouw Heyma. Maar je kunt ook zeggen: het meest inspirerende bouwbedrijf in de Randstad. We geven oude gebouwen een nieuw leven. We transformeren monumentale kantoren tot woningen en maken wijken energieneutraal. Prachtige projecten in een maatschappelijke context.

Wat we doen, doen we goed. Dat komt vooral doordat we het sámen doen. Het team is bij ons dus echt wel een dingetje. We zijn met ruim 130 collega's en feit is dat we als team telkens weer topprestaties neerzetten.

UITDAGINGEN

Het is aanpakken geblazen. Spreken we af dat de opdrachtgever op die of die datum zijn pand weer in kan, dan regelen we dat. We zorgen dat klanten tevreden zijn, hoe groot de uitdaging ook is. En het bijzondere is: de sfeer in het team blijft uitstekend. Echt Dura Vermeer Bouw Heyma – we kunnen met elkaar door een deur. Ook na het werk. Bijvoorbeeld bij een borrel of een potje bowlen.

WERKEN BIJ HEYMA

Als je bij ons solliciteert, dan krijg je de vraag: wat breng je mee? Talent? Mooi. Enthousiasme? Fijn. Kennis, een frisse blik? Voor ons en voor jou heel belangrijk. Maar de essentie is dat je de drive hebt om een onmisbaar lid te worden van het team. Om met z’n allen alles waar te maken voor een klant.

Renovaties

Bij Dura Vermeer kijken we hoe je op een duurzame manier bestaande bouw een extra waardevolle toekomst geeft. Lees meer over op welke wijze renovatie een rol speelt binnen ons bedrijf.

Bekijk alle Renovaties

Werken bij Dura Vermeer Bouw Heyma BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!