Vorige

Dura Vermeer Bouw Heyma

Volg ons op social

Dit is Dura Vermeer Bouw Heyma

Rotterdam
135 Medewerkers

We geven oude gebouwen en woningen een nieuw leven. Hierbij hebben we twee pijlers: duurzaamheid én leefbaarheid. Bij Heyma weten we dat het geen kwestie is van kiezen maar dat het beiden moet. Zo denken we niet meer in of maar in en. Zo transformeren we monumentale kantoren tot woningen, maken we wijken energieneutraal en verdichten we steden met ons optop-concept Blokje Op. We geloven in verbindend renoveren, waarbij we sociaal en techniek samen laten komen.  

Wat we doen, doen we goed. Impact maken is voor ons belangrijk. Dit doen wij niet alleen door technische of logistieke vraagstukken op te lossen, maar door de juiste vragen te stellen én de juiste keuzes te maken. Dit realiseren we door het samen te doen. Ons team is de sterke basis waarmee we elke keer weer topprestaties neerzetten. Dit is onze magische formule waardoor wij vol trots mogen werken aan prachtige projecten, die vaak een maatschappelijke context hebben. 

UITDAGINGEN

Met elkaar staan we voor een grote opgaven. Spreken we af dat de opdrachtgever op die of die datum zijn pand weer in kan, dan regelen we dat. We zorgen dat klanten tevreden zijn, hoe groot de uitdaging ook is. En het bijzondere is: de sfeer in het team blijft uitstekend. Echt Dura Vermeer Bouw Heyma – we kunnen met elkaar door een deur. Ook na het werk. Bijvoorbeeld bij een borrel of een potje padel.

WERKEN BIJ HEYMA

Als je bij ons solliciteert, dan krijg je de vraag: wat breng je mee? Talent? Mooi. Enthousiasme? Fijn. Kennis, een frisse blik? Voor ons en voor jou heel belangrijk. Maar de essentie is dat je de drive hebt om een onmisbaar lid te worden van het team. Om met z’n allen Het Goede te Doen wat nodig is.  

Renovaties

Bij Dura Vermeer willen we behouden wat waarde heeft en waarde toevoegen waar het ontbreekt.

Lees meer over op welke wijze renovatie een rol speelt binnen ons bedrijf.

Werken bij Dura Vermeer Bouw Heyma BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!