Vorige

Dura Vermeer Divisie Techniek

Volg ons op social

Wij geloven in techniek

Utrecht Leidsche Rijn

We merken dat de vragen van onze klanten steeds complexer worden. Van bouw een woning naar creëer een plek waar mensen zich gezond en gelukkig voelen. Van verbreed een weg naar zorg voor een vlotte doorstroming van het verkeer en betrek natuur en omgeving. Van een kantoor als werkplek naar een kantoor waar verbinden, inspireren en elkaar ontmoeten centraal staat. 

Vragen die in onze visie alleen maar kunnen worden beantwoord wanneer we techniek een integraal onderdeel laten zijn van de oplossing. Ondersteund door digitale en datagedreven systemen en verpakt in een procesgedreven aanpak.  

Dat betekent anders werken in de complexe keten van bouwen. Zoals gezegd integraal, én techniek ook eerder betrekken in de planvorming. Daarbij hebben we oog voor innovaties, voor vindingrijke partners en specialisten die we niet alleen vragen om met oplossingen te komen maar ook vragen om mee te investeren. Dat maakt onze aanpak anders! 

We geloven in deze andere aanpak. We geloven in verbinden en verslimmen. 

Ook partners van Divisie Techniek doen het anders
Hoe Dura Vermeer verbindt en verslimt met Techniek
20-10-2021
Dura Vermeer zoekt ervaren techneuten die gebaande paden durven te verlaten
10-01-2022
Hoe profiteren klanten optimaal van Dura Vermeer Techniek?
Kom jij Team Techniek van Dura Vermeer versterken?

Betonsensoren

Deze sensoren meten de temperatuur, vochtigheid en het ontstaan van corrosie in het beton en het staal.

Zonnepanelen

Op ons kantoor DVIC is installatietechniek alom vertegenwoordigd. Denk aan de zonnepanelen op het dak die het gebouw van stroom voorzien. Of de zonwering die zichzelf bestuurt op basis van de lichtintensiteit.

Tudorpark

De Boekelosebrug

Tijdens alle fasen van het project is er gebruik gemaakt van verschillende soorten BIM-applicaties en modeleersoftware. In de tenderfase is de vorm van het brugontwerp bepaald middels wiskundige patronen en is het ontwerp vervolgens constructief volledig in een 3D-model berekend.

Werken bij Divisie Techniek 

We hebben grootse plannen voor onze techniekactiviteiten. Om hieraan invulling te geven zijn we hard op zoek naar denkers, dromers, doeners en waarmakers met passie voor (installatie)techniek. Concreet zijn we op zoek naar creatieve techneuten met sterke hard skills. Verbinders met verfijnde soft skills.

Geïnteresseerd? Bekijk de onderstaande vacatures en laat van je horen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën. 

Bekijk onze vacatures

Werken bij Dura Vermeer Techniek

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!