Vorige
Wat we doen

Woningbouw

Je eigen project starten?

Hier is de toekomst

Dura Vermeer neemt als ontwikkelend bouwbedrijf een unieke positie in. Want of het nu gaat om een woonwijk, een kantoor, een ziekenhuis of een school: wij geloven in slimme, integrale oplossingen.

Vanuit onze ruim 165-jarige ervaring en expertise, is een nieuwe visie op wonen, werken en leven gegroeid. Wij hebben alle ontwikkelingen meegemaakt en vaak als eerste toegepast. Door deze grote kennis, kunnen wij als geen ander meedenken over de context van een project. En dus ook over zaken als financiering, politiek, regels en wetten. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend maatgevend. Maar boven alles bouwen wij woningen met de eindgebruikers in het vizier. Gelukkig wonen en werken, zorgt immers voor een gelukkig en gezond leven.

Kortom: wij laten zien hoe innovaties gecombineerd toegepast kunnen worden, zodat ze een positieve invloed hebben op duurzaamheid, het ontwerp van de huizen, de sociale cohesie van een buurt en het welzijn van de gebruikers. De mogelijkheden zijn er. Wij passen ze toe. Hier is de toekomst!

test2
08-02-2021

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Dick Boelen

Directeur Dura Vermeer Vastgoed Regio Heel Nederland
Dick Boelen