Vorige

Expertise | Woningbouw Nieuwbouw

Bouwen voor de toekomst

Een goed en veilig dak boven je hoofd: het is één van de allerbelangrijkste basisbehoeften. We hebben allemaal recht op een betaalbaar huis in een fijne omgeving. Jammer genoeg zijn er nog steeds niet genoeg woningen om aan deze vraag te voldoen. Dit leidt tot een steeds scheefgroeiende markt, waar niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Nieuwbouw speelt een cruciale rol in het rechttrekken van deze balans.

Op naar nul uitstoot

Door natuurinclusief te bouwen

Sociale ecosystemen creëren

Voor de generaties van nu én morgen

MENS ÉN AARDE

Ons doel is om op een duurzaam en sociaal verantwoorde manier bij te bouwen. Met zijn nieuwbouw projecten richt Dura Vermeer zich op het creëren van een gezonde balans tussen mens én aarde. Wij streven naar het neerzetten van gezonde ecosystemen, waar je gezond en veilig kunt wonen, leren, leven en groeien, zonder dat je je zorgen moet maken of je de rekening wel kunt betalen aan het einde van de maand.

We ontwerpen natuurinclusief, vanuit bestaande ecologische structuren en streven ernaar om projectlocaties groener en gezonder achter te laten dan bij de start van het werk. Daar krijgen we veel voor terug. Een gezondere bodem bijvoorbeeld, die beter beschermt tegen hoosbuien en droogte. Maar ook meer ruimte voor gezonde ecosystemen en biodiversiteit, die samen de aarde mooi en leefbaar houden en onze voedselketens intact.

Zo wil Dura Vermeer Het Goede Doen.

 

‘Het versterken van lokale trots en waarden, samen met bewoners en andere lokale partijen, is een heel goed vertrekpunt.’

- Gijs Caljé, ontwikkelaar 

Expertises

Bekijk hier onze andere expertises.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.