Vorige
Wat we doen | Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Het Goede Doen in: Utiliteitsbouw

Bij Dura Vermeer bouwen wij mee aan omgevingen die topprestaties leveren voor hun eigenaren en huurders. Deze gebouwen vertegenwoordigen een nieuwe, duurzame toekomst. Voor mens én aarde. Voor de generaties van nu én die van morgen. Dat noemen we bij Dura Vermeer Het Goede Doen in commerciele en maatschappelijke omgevingen.

In complexe utiliteitsopgaven is meer dan alleen een integrale benadering vereist. We moeten proactief anticiperen op alle uitdagingen die op ons afkomen - vanuit de markt, de maatschappij en de aarde. Het Goede Doen is niet alleen een doel op zich, maar een voortdurende reis naar betekenisvolle en inclusieve gebouwen die de wereld om ons heen verbeteren. Waar we naartoe willen innoveren, met elkaar.

het gebouw als waardevol ECOSYSTEEM

Geen gebouw staat op zichzelf. Gebieden en gebouwen moeten ervoor zorgen dat mensen optimaal kunnen presteren, samenwerken, genieten, verblijven en groeien. Om dit bereiken doen wij bij Dura Vermeer meer dan alleen bouwen: wij creëren complexe, goedwerkende en gewaardeerde ecosystemen, ieder in diens eigen vakgebied. Deze ecosystemen vertegenwoordigen een nieuwe, duurzame toekomst voor de generaties van nu en die van morgen. Voor mens én aarde.

Sociale ecosystemen

Waarin we kunnen werken, leven en groeien.

Bouwen zonder uitstoot

Goed voor gebruiker én voor de aarde.

Op naar nul uitstoot

We hebben allemaal de noodklok horen luiden in Parijs: om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan moet de CO2- uitstoot in 2030 gehalveerd zijn en teruggebracht worden naar nul in 2050. Het roer moet om, dat is duidelijk. En dan blijven we ook nog voldoen aan de ambitieuze veranderende wet-en regelgeving. Met als doel om energetisch zeer duurzame gebouwen te maken waardoor de klant een relatief lage energierekening heeft.

 

‘Toekomstbestendig vastgoed is duurzaam én gericht op de gebruikersbeleving. Met datagestuurd gebouwmanagement maken we prestaties aantoonbaar én helpen we dat gebouweigenaar en gebruikers samen te blijven.’

- René Heintz, senior projectmanager

WE HEBBEN DE MENSEN, DE MENTALITEIT EN DE ORGANISATIE

Als familiebedrijf doet Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed al sinds 1855 waar we goed in zijn: veilige en gezonde omgevingen creëren om te werken, leven en groeien. In grote, complexe herstuctureringen en (ver)nieuwbouwprojecten is een integrale visie en aanpak nodig, waarin alle belangen, invalshoeken en opgaven worden samengebracht.

Omdat we bij Dura Vermeer alle ontwikkeldisciplines én bouwkennis in huis hebben, kunnen we elke opgave aan, van het regisseren van brede gebiedsontwikkeling tot het managen van UAV-GC contracten op gebouwniveau. Dat biedt klanten en opdrachtgevers de prettige zekerheid van ontzorgd worden en maximale voorspelbaarheid ten aanzien van budgetten, planningen en kwaliteit. 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.