Vorige

Eerst de mens, dan de techniek

Digitalisering biedt kansen voor de hele bouwsector. Voor onze klanten, voor onze partners, voor onszelf. Vandaar dat wij inzetten op een krachtig netwerk: op samenwerken, opleiden en verbinden. Voor ons geldt: eerst de mens, dan de techniek. Door onze processen te digitaliseren, werken we sneller, beter en efficiënter. Dit leidt tot betere resultaten en tevreden klanten. Daar profiteert de hele sector van, daar zetten we op in. Digitaal, op volle kracht vooruit.

Eerst de mens, dan de techniek

Digitalisering betekent voor ons: betere service voor klanten én het optimaliseren van kostprijs-efficiency en marges. Het vertrekpunt is altijd: eerst de mens, dan de techniek. Wat hebben gebruikers nodig? Met welke (bestaande) digitale middelen kunnen we hen helpen? Zodat onze mensen hun werk beter doen en onze klanten tevreden zijn - en blijven.

Virtual reality
Digitale innovatie bij het Dura Vermeer Inspiration Center
Piet Coelewij over de impact van digitalisering
Werken als BIM Engineer bij Dura Vermeer
Vlogaflevering: Digitalisering

Met elkaar

Samen brengen we digitalisering naar een hoger level. Daarom betrekken we onze collega’s, partners én klanten in het proces. Onze organisatie wordt digitaler, slimmer en efficiënter. En daarmee zijn we een aantrekkelijke werkgever voor nieuw talent.

Bekijk vacatures

Digital Twin

Gebouwen tot leven roepen aan de hand van sensordata.

Generative Design

Geoptimaliseerde mogelijkheden met een slimme en innovatieve ontwerpmethodiek

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!