Vorige

Eerst de mens, dan de techniek

Digitalisering biedt kansen voor de hele bouwsector. Voor onze klanten, voor onze partners, voor onszelf. Vandaar dat wij inzetten op een krachtig netwerk: op samenwerken, opleiden en verbinden. Voor ons geldt: eerst de mens, dan de techniek. Door onze processen te digitaliseren, werken we sneller, beter en efficiënter. Dit leidt tot betere resultaten en tevreden klanten. Daar profiteert de hele sector van, daar zetten we op in. Digitaal, op volle kracht vooruit.

Digital Twin

Gebouwen tot leven roepen aan de hand van sensordata.

Generative Design

Geoptimaliseerde mogelijkheden met een slimme en innovatieve ontwerpmethodiek

Eerst de mens, dan de techniek

Digitalisering betekent voor ons: betere service voor klanten én het optimaliseren van kostprijs-efficiency en marges. Het vertrekpunt is altijd: eerst de mens, dan de techniek. Wat hebben gebruikers nodig? Met welke (bestaande) digitale middelen kunnen we hen helpen? Zodat onze mensen hun werk beter doen en onze klanten tevreden zijn - en blijven.

Virtual reality

Met elkaar

Samen brengen we digitalisering naar een hoger level. Daarom betrekken we onze collega’s, partners én klanten in het proces. Onze organisatie wordt digitaler, slimmer en efficiënter. En daarmee zijn we een aantrekkelijke werkgever voor nieuw talent.

Samen innovatief

Al in de eerste fases van het project, de ontwerp- en inkoopfase, kijken we naar innovatieve bouwmethodes en toepassing van materialen waarmee minder afval vrij komt tijdens de realisatie en de gebruiksfase. We betrekken eigen afdelingen, maar gaan ook het gesprek aan met klant en ketenpartners voor het ontwikkelen en bouwen van projecten met een geminimaliseerde milieu-impact.

Bekijk alle cases

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Gert-Jan Ditsel

BIM Manager Regio Heel Nederland
Gert-Jan Ditsel
Infra

Anita Blankestijn

Programmadirecteur Digital Regio Heel Nederland
Anita Blankestijn
Bouw & Vastgoed

Dave Vernooij

Manager Data en Informatiemanagement Regio Heel Nederland
Dave Vernooij