Vorige
Wat we doen

Infrastructuur

INFRASTRUCTUUR IN NEDERLAND

Dura Vermeer gaat ver in infrastructuur. Dat bewezen we al in 1967 toen we Rijksweg A12 ruim 10 maanden voor de geplande datum opleverden. Met onze aanpak bij infrastructuurprojecten, innovatiedrift en mentaliteit onderscheiden we ons nog steeds.

Wij helpen mensen op weg naar hun volgende bestemming. Dit doen wij door mensen, locaties, organisaties en hun ambities te verbinden. Als familiebedrijf investeren wij in relaties. Wij geloven in het bouwen van een netwerk van iedereen voor iedereen, omdat je samen verder komt dan alleen.

Wij hebben een positieve maatschappelijke impact op zowel mens als omgeving in ons mooie Nederland. Om dit blijvend te kunnen doen, spelen wij in op de veranderende maatschappelijke behoeftes en technische uitdagingen die door de tijd heen ontstaan. Zodat mensen nog generaties lang veilig, betrouwbaar en met kwaliteit, onderweg kunnen zijn naar hun bestemming.

Expertises

Ontdek onze expertises op het gebied van infrastructuur.

Bekijk alle expertises

MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Anno vandaag is de complexiteit van infrastructuur sterk toegenomen waardoor infrastructuurprojecten veelal anders lopen dan voorzien. We praten niet meer over wegen en kunstwerken, maar over mobiliteitsoplossingen. Over manieren waarmee je Nederland bereikbaar, veilig en duurzaam maakt. Onze integrale aanpak van infrastructuurprojecten laat ruimte voor de benodigde flexibiliteit om verwachtingen waar te maken en zelfs te overtreffen.

Windparken en servicewegen.
Dura Vermeer is specialist in het aanleggen en onderhouden van windparkinfrastructuur.

ONE-STOP-SHOP

Dura Vermeer is een ‘one-stop-shop’ die kennis en infrastructuur werkzaamheden naadloos op elkaar afstemt. Daarmee maken we het jou makkelijk en leveren we in hoog tempo een complete mobiliteitsoplossing. Met aandacht voor de omgeving en een veilige doorstroom met minimale hinder.

INFRASTRUCTUUR SPECIALIST

Wij zijn een absolute specialist als het gaat om het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur in de meest complexe omgevingen in Nederland. Wij begrijpen de omgeving als geen ander en bouwen samen aan optimale en duurzame oplossingen met opdrachtgever, omgeving en eindgebruikers. Het is de wisselwerking tussen ons inzicht in de behoeften en wensen van de lokale omgeving en onze ervaring met grote infrastructuurprojecten wat ons succesvol maakt. Hiervoor is ons technisch vakmanschap, een natuurlijke wil tot samenwerken, lange termijn focus en interesse in de wereld buiten de projectgrenzen de basis. De divisie Infra werkt multidisciplinair vanuit lokale werkmaatschappijen gespecialiseerd in regionale infrastructuurprojecten en vanuit specialistische teams voor de grote, landelijke infrastructuurprojecten (+10 mio).

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.