Vorige

Waarmaken van ambities Over Dura Vermeer

Historie Dura Vermeer
Direct naar:

Documentaire: Het Fundament van Dura Vermeer

MISSIE & VISIE

Met meer dan 168 jaar ervaring is continuïteit onze belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf richten wij ons op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Hierbij handelen we altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Met veiligheid op nummer één. 

STRATEGISCH BELEID DURA VERMEER

Maatschappelijk Verantwoord Inkoopbeleid

Historische foto Dura Vermeer

168 jaar telt nog steeds

In 1855 opende Dura de eerste timmerwinkel op het Rotterdamse Katendrecht. Vermeer begon in 1961 haar wegenbedrijf in Cruquius en in 1998 fuseerden wij tot één Dura Vermeer. Tal van mooie en bijzondere bouw- en infraprojecten later staat er nog steeds een bedrijf met bijna 3000 medewerkers en een omzet van 1,8 miljard euro. En behoren wij tot de top van de meest innovatieve en duurzame bouwbedrijven van Nederland​. 

ONZE TOP 165 PROJECTEN

Raad van Bestuur

Ontmoet onze Raad van Bestuur. Van links naar rechts: Ronald Dielwart, Theo Winter, Job Dura en Lowick Barg

Ons hoofdkantoor

In 2013 opende het nieuwe hoofdkantoor van Dura Vermeer zijn deuren. Het gebouw genaamd Cornerstone staat tegenover de ingang van Rotterdam The Hague Airport.

ONZE ORGANISATIE

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Onze kernactiviteiten betreffen ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. Vaak complexe opgaven, waarbij kwaliteit en veiligheid cruciaal zijn. Onze activiteiten zijn gefundeerd op een solide financiële basis en een open en betrouwbare stijl van zaken doen. Dat is onze norm en waar onze klanten zich in herkennen.

BEKIJK WERKMAATSCHAPPIJEN

Veiligheid op één

Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. We creëren een duurzame veiligheidscultuur en werken continu aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers én die van onze partners. Pro activiteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal.  

ONTDEK HOE WIJ VEILIGHEID OP #1 ZETTEN

De belofte aan onze medewerkers

Onze mensen maken al meer dan 168 jaar Dura Vermeer, ze vormen de kern van ons familiebedrijf. Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd. We zien en voelen dat onze projecten ertoe doen. Gedreven door vakmanschap en ondernemerschap brengen we samen ideeën tot werkelijkheid. Daar zijn we trots op. Alles wat we doen, doen we met passie en vanuit onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met continuïteit en onafhankelijkheid als onze belangrijkste drijfveren. Iedereen binnen Dura Vermeer draagt hier, vanuit de eigen rol, direct of indirect, een steentje aan bij. Met een pragmatische blik en een sterke focus op duurzaamheid, digitalisering en innovatie, streven wij ernaar niet alleen het beste bedrijf binnen de sector te zijn, maar ook de beste werkgever voor onze ruim 2.800 medewerkers.

Werken-bij website 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.