Vorige

165 jaar met elkaar Over Dura Vermeer

Direct naar:

MISSIE & VISIE

Met 165 jaar ervaring is continuïteit onze belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf richten wij ons op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Hierbij handelen we altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Met veiligheid op nummer één. 

Historische foto Dura Vermeer

165 jaar telt nog steeds

In 1855 opende Dura de eerste timmerwinkel op het Rotterdamse Katendrecht. Het begin van een succesvol familiebedrijf dat snel groeit door de grote vraag naar bouwwerken tijdens de industriële revolutie. Vermeer begon in 1961 haar wegenbedrijf in Cruquius en in 1998 fuseerden wij tot één Dura Vermeer. 

Raad van Bestuur

Ontmoet onze Raad van Bestuur. Van links naar rechts: Ronald Dielwart, Theo Winter, Job Dura en Lowick Barg

Ons hoofdkantoor

In 2013 opende het nieuwe hoofdkantoor van Dura Vermeer zijn deuren. Het gebouw genaamd Cornerstone staat tegenover de ingang van Rotterdam The Hague Airport.

ONZE ORGANISATIE

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Onze kernactiviteiten betreffen ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. Vaak complexe opgaven, waarbij kwaliteit en veiligheid cruciaal zijn. Onze activiteiten zijn gefundeerd op een solide financiële basis en een open en betrouwbare stijl van zaken doen. Dat is onze norm en waar onze klanten zich in herkennen.

BEKIJK WERKMAATSCHAPPIJEN

Veiligheid op één

Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. We creëren een duurzame veiligheidscultuur en werken continu aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers én die van onze partners. Pro activiteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal.  

ONTDEK HOE WIJ VEILIGHEID OP #1 ZETTEN

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.