Vorige
Werken bij Dura Vermeer

Maak Meer Carrière

Bekijk alle vacatures
Direct naar:

Medewerkers aan het woord

Werken bij Dura Vermeer
Maak meer circulair | Martin van Harskamp | Werkvoorbereider
Maak meer waar | Marcel Hartman | Uitvoerder
Bedenk meer mogelijkheden | Bas Kerkhof | Projectleider
Creëer meer innovaties | Kelly Stricker | Ontwikkelaar
Werk meer samen | Frank Leijten | Hoofduitvoerder

Meer Dura Vermeer

Onze mensen maken al meer dan 168 jaar Dura Vermeer, ze vormen de kern van ons familiebedrijf. Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd. We zien en voelen dat onze projecten ertoe doen. Gedreven door vakmanschap en ondernemerschap brengen we samen ideeën tot werkelijkheid. Daar zijn we trots op. Alles wat we doen, doen we met passie en vanuit onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met continuïteit en onafhankelijkheid als onze belangrijkste drijfveren. Iedereen binnen Dura Vermeer draagt hier, vanuit de eigen rol, direct of indirect, een steentje aan bij. Met een pragmatische blik en een sterke focus op duurzaamheid, digitalisering en innovatie, streven wij ernaar niet alleen het beste bedrijf binnen de sector te zijn, maar ook de beste werkgever voor onze ruim 2.800 medewerkers.

Hier kan je bij ons op rekenen

Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische – en soms ook alledaagse – projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen.

Als beste werkgever maken wij ons er hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat jij elke dag meedenkt hoe wij met onze bijdrage de samenleving voor de volgende generatie beter maken. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. Dat je tot je recht komt en het beste uit jezelf kunt halen.

Om dit te bewerkstelligen hebben we échte aandacht voor elkaar. We zien en kennen elkaar en houden rekening met wie jij bent en wat je nodig hebt. Bij ons ben jij jij. We kennen je als persoon en we kennen jouw persoonlijke uitdagingen. Om goede professionals te behouden en aan te trekken, werken we continu met elkaar aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Een werkomgeving waarin we verbinden, kennis delen en samen tot de beste ideeën komen. Waar we een afspiegeling zijn van de samenleving. Waar we ons allemaal als mens gewaardeerd voelen om wie we zijn en wat we kunnen.

Dit vinden wij belangrijk

De duurzame groei die we willen realiseren, hangt sterk samen met ons vermogen om in te spelen op ontwikkelingen. Dit vraagt flexibiliteit van alle collega’s binnen Dura Vermeer. Het is daarom belangrijk dat iedereen gedreven is om te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Wij bouwen samen aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. We dagen onszelf uit om continu te verbeteren en geven elkaar ruimte en vertrouwen.

Dit bieden wij jou

Als financieel gezond familiebedrijf met veiligheid als belangrijkste kernwaarde, zorgen we goed voor elkaar. We vinden jouw fysieke veiligheid belangrijk, maar ook jouw sociale en mentale veiligheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erop afgestemd om te zorgen dat alles voor jou niet alleen tijdens werk goed geregeld is, maar ook tijdens ziekte of pensionering. Zo laten we zien we dat we goed voor jou willen zorgen. We combineren persoonlijke aandacht voor groeipotentieel met een eigen ontwikkelprogramma. Leren zit in ons DNA. Onze verscheidenheid aan projecten in Bouw en Vastgoed, Infra en Techniek biedt jou mogelijkheden om eigen kansen te creëren en elke dag iets nieuws te leren. Wij vertrouwen op jou voor het succes van onze projecten.

Wij stimuleren dat je jezelf blijft uitdagen, vernieuwen en ontwikkelen. Om hier richting aan te geven, zorgen wij ervoor dat je je betrokken voelt bij onze strategie en ambities. En we weten dat er meer is dan alleen werk. Daarom werken we waar mogelijk flexibel. We bewegen mee met de veranderende wereld en bieden mogelijkheden voor een goede integratie van werk en privé. Onze project- en kantoorlocaties zijn bedoeld als werkplek én als een ontmoetingsplek voor alle collega’s. Hier is plaats voor samenwerken, creativiteit en verbinding. Bij Dura Vermeer voel je je thuis en kun je jezelf zijn.

Wij zijn een Great Place To Work!

Dura Vermeer is gecertificeerd als Great Place to Work. Van onze collega's geeft 89% aan dat Dura Vermeer een fantastische plek is om te werken. Als werkgever maken wij ons er hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. Dat je tot je recht komt en het beste uit jezelf kunt halen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.