Vorige

Expertise Transformatie

Nieuwe ontwerpen, andere werkconcepten, nieuwe eisen aan materialen, duurzaamheid, circulariteit. Die uitgangspunten gelden natuurlijk niet alleen voor nieuwe gebouwen. Ook bestaande iconen ontwikkelen we tot toekomstbestendig vastgoed. Afgestemd op de mogelijkheden en wensen van nu, en met oog voor ontwikkelingen in de komende decennia. En daarmee boet je absoluut niet in op kwaliteit, ontwerpmogelijkheden of efficiëntie. Integendeel.

80% Minder uitstoot
76% Minder transportbewegingen
14% Hergebruik stoffen

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE

Zoals we allemaal weten, draait het bij vastgoed om 3 dingen: locatie, locatie, locatie. Veel bestaand vastgoed voldoet daaraan. Vernieuwing vergt dan nog ‘slechts’ een aanpassing in ontwerp. Zo ontstaan volledig nieuwe mogelijkheden, en een nieuwe toekomst. Daar moet je wel oog voor hebben. In dialoog laten we onze klanten graag de voordelen zien die er al zijn. Een pand bouwen op een andere plaats is prachtig werk maar biedt soms geen meerwaarde. Transformatie wel. Dat moet je wel durven adviseren, en dat doen we dan ook.

Dagelijks realiseren we ons dat de impact van onze bouwactiviteiten op het milieu groot is. Ons doel is het afbouwen van onze bijdrage aan klimaatverandering door het beperken van de CO2 van onze activiteiten en het sluiten van de kringloop. Hierin kijken we niet alleen naar ons zelf, ook onze partners nemen wij hierin mee. Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder. Want alleen samen maken we de grootste impact.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.