Vorige

Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed

Volg ons op social
Dura Vermeer inspiration center

Wie wij zijn

Utrecht Leidsche Rijn
39 Medewerkers

Dura Vermeer bestaat uit drie divisies. Met elk een scala aan werkmaatschappijen. Het voornaamste doel van Divisie Bouw en Vastgoed is dat de bedrijven binnen het bedrijf hun taak nog beter kunnen uitvoeren. En dus monitoren we targets. Leggen we dwarsverbanden. Ontwikkelen we nieuwe ideeën. Allemaal vanuit de wens om organisatiebreed te groeien.

TAART OF BORREL

Tegenover ‘work hard’ staat ‘play hard’. Verjaardagen vieren we met taart, andere feestjes met een borrel. Kijk, we zijn serieus bezig met ons vak; dienstverlening uitbreiden, communicatie nieuw leven inblazen, arbeidsmarktcampagnes op poten zetten. Maar relativeren vinden we ook erg belangrijk. Met een flauwe grap kom je bij ons in ieder geval een heel eind.

UITDAGING

Wat zeg je ervan? We bieden je een uitdaging die mooi op je cv staat. Voorwaarde is dat je niet alleen koffie voor jezelf haalt. Je moet goed zijn maar verre van arrogant. Je weet mensen met elkaar te verbinden. Je floreert als je veel vrijheid krijgt en neemt graag het initiatief. Kortom: je zit gewoon lekker in de wedstrijd.

Activiteiten

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed- concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.