Vorige

Green Paper Duurzaam Durven Doen

Tips & Tricks

Voor duurzaamheid in toekomstige uitvragen

Inspirerende cases

Uit de praktijk

Enorme duurzaamheidsopgave

We staan voor een enorme duurzaamheidsopgave. Het klimaat verandert sneller dan wij ons aan kunnen passen. De biodiversiteit gaat in rap tempo achteruit en ons materiaalverbruik zorgt voor een grote impact op het milieu en de wereld om ons heen.

Milieu-impact bouwsector

De bouwsector heeft een flinke milieu-impact en is daarmee onderdeel van het probleem. In de Green Paper nemen we je mee in de ontwikkelingen, urgentie en zoektocht om samen onze duurzaamheidsambities waar te maken.

Tips en Tricks

We vertellen wat wij, soms met vallen en opstaan, hebben geleerd en geven tips en tricks voor toekomstige uitvragen. Ook delen we een aantal mooie projecten en ervaringen, waarmee we laten zien wat er nu al mogelijk is.

Durf jij ons uit te dagen op duurzaamheid?

Graag zetten we met elkaar de volgende stap naar een duurzamere infrasector. Omdat onze wereld daar om vraagt. Onze uitnodiging aan jou: durf ons uit te dagen op duurzaamheid! Doe je mee? Vraag dan nu de Green Paper ‘Duurzaam Durven Doen’ aan.

Video Duurzaam Durven Doen: aan de slag met een duurzame uitvraag

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Adelbert de Vreese

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht, Regio Flevoland
Adelbert de Vreese
Infra

André van der Vegt

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland, Regio Utrecht
André van der Vegt
Infra

Roelant Veldboer

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid Oost Regio Limburg, Regio Gelderland
Roelant Veldboer