Vorige
Nieuws

Autodesk Construction Cloud (ACC) officieel live!

Autodesk Construction Cloud (ACC), de opvolger van het huidige BIM360 platform, is vanaf 1 april officieel live binnen Dura Vermeer. ACC combineert het beste van verschillende platformen binnen één omgeving, waarbij alle projectinformatie wordt ontsloten, activiteiten worden uitgevoerd en kwaliteit en voortgang kunnen worden bewaakt. Met de overstap naar ACC zetten we als organisatie weer een mooie stap vooruit in de ambitie om ons digitale bouwproces zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten.

De afgelopen twee maanden is ACC door interne key users en eindgebruikers uitvoerig getest. Daarbij kwam onder andere naar voren dat er belangrijke verbeteringen konden worden doorgevoerd op gebied van snelheid, stabiliteit en gebruikerservaring. Met verschillende integraties en modules hebben we gezorgd voor een naadloze samenwerking met onze andere systemen.

In onze langdurige en intensieve samenwerking met Autodesk blijven we gezamenlijk doorlopend op zoek naar kansen ter verbetering van ons digitale bouwproces. De komende periode staan er daarom nog diverse optimalisaties op de roadmap. Dit om onze primaire bedrijfsprocessen, zoals documentenbeheer en gebruiksvriendelijkheid, naar de toekomst nog beter te kunnen faciliteren.

 

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!