Vorige
Nieuws

De kracht van duo’s – Henk en Harrie werken ruim 30 jaar samen!

Een bijzonder voorbeeld van langdurige samenwerking is die tussen Henk en Harrie, twee collega’s die al ruim 30 jaar samen projecten realiseren. Hun jarenlange samenwerking laat zien hoe wij als bedrijf waarde hechten aan vertrouwen en teamwerk. Zij zijn één van de vele duo’s binnen onze club en onafscheidelijk.

Het is zelfs zo gesteld dat wanneer je Harrie wilt bereiken; je dit kunt doen via Henk. Het eerste project waar Henk en Harrie samenwerkten was het voormalige KNKS-gebouw (Koninklijke Nederlandse Katoen Spinnerij) in Hengelo. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en hebben ze meer dan 20 jaar aan diverse grote en kleine projecten gewerkt voor het ZGT in Almelo en Hengelo. Het ziekenhuis is inmiddels als hun tweede thuis, wat ook voor de opdrachtgever voordelen heeft. Naast hun werk bij het ZGT zijn ze ook actief op vele projecten binnen onze Kleinbouw.

Sterk Team, sterke resultaten

Henk en Harrie staan bekend om hun goede samenwerking en de positieve sfeer die ze op de bouwplaatsen creëren. Henk herinnert zich een bijzonder project in Dronten: “De sfeer op deze klus was super goed. De opdrachtgever was tevreden en het werk verliep precies volgens plan. We hadden veel lol met Jan Boezelman, Jan van der Pol en uitvoerder Rense Drenth. Voor de mensen die langer in dienst zijn, zullen deze namen ongetwijfeld bekend voorkomen.”

Cultuur van verbondenheid

Het verhaal van Henk en Harrie laat zien hoe belangrijk langdurige samenwerkingen zijn voor ons bij Dura Vermeer Bouw Hengelo. Het creëert een sterke, vertrouwde werkomgeving waarin collega's precies weten wat ze aan elkaar hebben en ook de opdrachtgever weet waar hij aan toe is. Dit resulteert in efficiënter werken, betere resultaten en een plezierige werksfeer.

Persoonlijke mijlpalen

De langdurige samenwerking tussen Henk en Harrie heeft ook persoonlijke hoogtepunten gekend. Zo vierden ze samen hun Abraham-jubileum tijdens een project bij het ZGT. Binnenkort gaan de mannen samen met pensioen.

Bij Dura Vermeer Bouw Hengelo zijn we trots op onze cultuur, onze collega’s en de lange dienstverbanden waarin toewijding, verbondenheid en plezier naar voren komen. Henk en Harrie zijn hier een prachtig voorbeeld van!

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Bart Pigge

Directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Hengelo Regio Heel Nederland, Regio Overijssel, Regio Drenthe, Regio Friesland, Regio Groningen, Regio Flevoland, Regio Gelderland, Regio Utrecht
Bart Pigge