Vorige
Nieuws

Dura Vermeer is gecertificeerd als Great Place To Work

Het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek is achter de rug. En hoe! Maar liefst 89% van onze collega's geeft aan dat Dura Vermeer een fantastische plek is om te werken. We zijn ontzettend trots op de resultaten van het onderzoek.

Great Place To Work

Dura Vermeer is dit jaar een nieuwe samenwerking gestart met Great Place To Work. Een mooie verandering is dat alle collega's van Dura Vermeer door middel van het medewerkerstevredenheidsonderzoek nu bepalen of wij een 'Great Place To Work’ zijn en dus een certificaat ontvangen. Dit wordt bepaald a.d.h.v. een uitgebreide vragenlijst. 4 op de 5 collega's hebben dit jaar deelgenomen aan het onderzoek.

De belofte aan onze medewerkers

Onze mensen vormen de kern van het familiebedrijf. Met elkaar maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Daarom vinden we het belangrijk om te weten of je als medewerker van Dura Vermeer tot je recht komt bij ons en of je het beste uit jezelf kunt halen. We maken ons er hard voor dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je durft uit te spreken. Middels het medewerkerstevredenheidsonderzoek toetsen we jaarlijks of we aan deze belofte blijven voldoen.

Resultaten

Uit de resultaten blijkt onder andere dat de hoge mate van verantwoordelijkheid in het werk wordt gewaardeerd en dat collega's zich eerlijk behandeld voelen. En heel belangrijk, mensen voelen zich thuis, kunnen zichzelf zijn en zijn er trots op om bij Dura Vermeer te werken.

Werken bij
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.