Vorige
Nieuws

Eerste Kamer en deel Raad van State kunnen verhuizen naar tijdelijke huisvesting

Sleutels Lange Voorhout/Kazernestraat overgedragen

Met de overdracht van de sleutels is de Tijdelijke huisvesting van de Eerste Kamer en de Raad van State opgeleverd aan het Rijksvastgoedbedrijf op vrijdag 23 juli 2021. Het markante voormalig Huis Huguetan en het achterliggende modernere gebouwdeel aan de Kazernestraat zijn verbouwd. De medewerkers en vertegenwoordigers van de Eerste Kamer en de Raad van State kunnen hier goed en veilig werken tijdens de renovatie van het Binnenhof. 

symbolische ondertekening

Voor het eerst

Na de bouwkundige oplevering is de Tijdelijke huisvesting door het Rijksvastgoedbedrijf direct in gebruik gegeven aan de twee gebruikers. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat alle gebruikers het Binnenhof voor zo’n lange periode verlaten.

Norbert Lansbergen, projectleider Dura Vermeer Bouw Heyma: “Deze renovatie was bijzonder voor ons. De samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf, de adviseurs en de bouwpartners onderling hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hopen dat de gebruikers er met net zo veel plezier en succes kunnen werken als wij dat hebben gedaan.” 

voormalig huis Huguetan

Van harte welkom

Dura Vermeer Bouw Heyma wil iedereen van harte welkom heten. Voormalig Huis Huguetan aan het Lange Voorhout en het gebouwdeel aan de Kazernestraat zijn klaar om de Eerste Kamer en de Raad van State van dienst te zijn.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!