Vorige
Nieuws

Kleurplatenwedstrijd Bouwmeesterbuurt

1
3

We zijn gestart met de renovatie van de Bouwmeesterbuurt!

En dat hebben we samengevierd op 29 maart!

De eerste blokken zijn klaar!

Op naar het volgende blok!

Wat een gezellig feestje hebben we samen gehad met de bewoners van de bouwmeesterbuurt, de gemeente en Ymere! Vanaf 16.00 - gelukkig zat het weer mee - kwamen de eerste mensen binnen druppelen op "het Feestterrein". 

Na het officiële moment met, onder andere een mooi interview met de wethouder wonen van de Gemeente Almere, werd de eerste, nieuwe boom gepland in de wijk! Deze appelboom is echt van de wijk en zal verzorgd gaan worden door het team van Dura Vermeer, Ymere en de bewoners. Hopelijk kunnen de appels volgend jaar al geplukt worden en onderdeel worden van een heerlijke appeltaart! 

Tevens is er een cheque aangeboden voor een workshop met de Guerrilla Gardeners. Guerrilla gardening is een activiteit die erop is gericht om meer groen in stedelijke omgevingen te realiseren. Samen met de guerrilla gardeners gaan we de buurt, tegen de oplevering aan, weer in bloei zetten! Fleur een boomspiegel op, leg een geveltuintje aan of gooi bloembommen in kale perken!

 

Officieel moment

De boom gaat de grond in!

En de winnaars zijn...

Voor de kids werd er een kleurplatenwedstrijd georganiseerd. En wat hebben we veel mooie kleurplaten binnen gekregen. Heel creatief allemaal! Het was dan ook erg moeilijk om de winnaars te selecteren. Na veel overleg kunnen we de volgende winnaars bekend maken:

1e plaats: Jerano Cameron

2e plaats: Fayelinn

3e plaats: Noëlla / Lara

Van harte gefeliciteerd! Jullie kunnen je prijs ophalen bij de Dura Vermeer keet op de hoek van de A.D. van Eckstraat en S. van Ravesteynstraat.

Bedankt allemaal voor het mee doen! 

de winnende kleurplaten

Er werd druk gekleurd!

Smikkelen van een heerlijk Italiaans schepijsje!

Al met al een hele geslaagde middag. De renovatiewerkzaamheden zijn ook weer in volle gang. Op naar het volgende, feestelijke moment!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.