Vorige
Nieuws

Na 33 jaar 3 generaties Drent bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Een familiebedrijf welke ook echt voelt als een familie, dit kenmerkt Dura Vermeer Bouw Hengelo. Het zijn de collega’s die dit gevoel versterken en de cultuur maken. De familie Drent is daar een mooi voorbeeld van. Rense, Raymond & Quinten Drent zijn opa, zoon en kleinzoon en tegelijkertijd werkzaam bij Dura Vermeer. Een unieke situatie waar de mannen, maar ook wij als organisatie, trots op zijn!

Rense is in 1987 begonnen als maatvoerder en nu al 21 jaar coördinator Klantenservice. Vandaag, Hij gaat vandaag met pensioen en met 33 dienstjaren bewijst Rense dat afscheid nemen van de organisatie, afscheid nemen is van een familie. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Zijn zoon Raymond werkt nu vier jaar bij ons en is blij met zijn keuze: “Mijn vader vertelde altijd al enthousiast over het bedrijf en ik ging vroeger al wel eens mee naar de bouwplaats.” Jong geleerd is oud gedaan en niet alleen voor Raymond. Ook kleinzoon Quinten is aan de slag gegaan bij Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Quinten is 16 jaar oud en wil graag bouwvakker worden, het liefst bij Dura Vermeer. Quinten: “Dit is altijd al een droom van me geweest en ik wil me nu graag bewijzen.” Quinten is enorm trots dat hij samen met zijn vader én zijn opa mag werken. “Ik ging altijd al met pap mee naar klussen. Zowel opa als mijn vader vertellen altijd mooie verhalen over Dura Vermeer en de collega’s. Dat wilde ik zelf ook graag meemaken en dat is gelukt!”

We kunnen ons lang niet allemaal voorstellen hoe het is om op deze manier afscheid te nemen van een organisatie die zo voelt als een eigen familie. Rense vindt het onwerkelijk: “Het is wel raar om in zo’n gekke tijd vanuit huis met pensioen te gaan. Ik heb de afgelopen 33 jaar als fantastisch goed ervaren. De samenwerking en verbondenheid kenmerken deze jaren. Bedankt daarvoor!” We wensen Rense alle goeds toe, juist in deze gekke tijd.

*Bovenstaande foto is vier weken geleden gemaakt toen de coronamaatregelen nog niet van toepassing waren.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.