Vorige
Nieuws

Start bouw Park van Rodenburg RijswijkBuiten

Na een succesvolle verkoop van nieuwbouwproject Park van Rodenburg in RijswijkBuiten startte de directie van Dura Vermeer en Wethouder Jeffrey Keus (RijswijkBuiten) van de gemeente Rijswijk op maandag 14 december officieel de bouw. In Park van Rodenburg worden 77 energieneutrale woningen gerealiseerd die volledig op de toekomst zijn voorbereid.

Start bouw Park van Rodenburg

Met een symbolische vloerplaat

RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen en het openbaar gebied worden in de lijn met de in de toekomst geldende duurzaamheidsnormen ontwikkelt en gebouwd. Door de toepassing van openbare LED-verlichting, aandacht voor flora en fauna, klimaatadaptieve maatregelen en de introductie van deelmobiliteit in Parkrijk, loopt de ontwikkeling van de wijk vooruit op de toekomst.

 

Symbolische start bouw

Dura Vermeer wilde de feestelijke start bouw van Park van Rodenburg ook in deze tijd niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseerde de ontwikkelende bouwer op maandag 14 december 2020 een digitale bijeenkomst om dit feestelijke moment samen met alle kopers op afstand te vieren. Ter gelegenheid van deze mijlpaal legden wethouder Jeffrey Keus (RijswijkBuiten) en de directeur Dick Boelen van Dura Vermeer symbolisch de eerste vloerplaat van één van de woningen. De kopers konden dit feestelijke moment via een livestream, een digitale toost en een thuisgestuurd borrelpakket op afstand meebeleven.

 

Een fijne buurt

Wonen in Park van Rodenburg betekent wonen aan een prachtige laan, in een intieme straat of aan het water. Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met het comfort van nu. En dat alles in een prachtige omgeving met het Wilhelminapark op de achtergrond. Dura Vermeer ontwikkelt in totaal 77 karaktervolle woningen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij. De woningen worden fraai afgewerkt met een luxe keuken, complete badkamer en toilet. Ook zijn de woningen voorzien van een energiebesparend warmtepompsysteem met zonnepanelen.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!