Vorige
Nieuws

Verder bouwen aan het fashion district in Amsterdam

Beeld: KCAP

Het bestaande kantoorgebouw Fashion House in Amsterdam West wordt een vernieuwde kantoorbestemming van ruim 6500 vierkante meter onder de naam OKU Office. Dura Vermeer Bouw Midden West en ontwikkelaar Boelens de Gruyter tekenden de bouwteamovereenkomst voor de herontwikkeling op de Provada.  

Duurzaam ontwerp 

Het ontwerp van het nieuwe kantoorgebouw wordt op dit moment verder uitgewerkt. Hierin zijn duurzame keuzes leidend, de ambitie is om een BREEAM-NL Excellent certificaat te bemachtigen. De uitvoering start naar verwachting in het voorjaar van 2023.  

Bereikbaar en levendig 

OKU Office maakt deel uit van de herontwikkeling van het noordelijke stuk van het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam, waar in totaal 600 nieuwe woningen komen en een nieuwe kantooromgeving van circa 60.000m2. Onderdeel van de herontwikkeling is ook het creëren van faciliteiten en ontmoetingsplekken. Wonen, werken en recreëren vloeien op deze plek in elkaar over. OKU Office ligt op loopafstand van station Amsterdam Lelylaan en naast de A10.  

OKU House

Dura Vermeer Bouw Midden West startte al in augustus 2021 met de bouw van OKU House, ook onderdeel van de herontwikkeling aan het Koningin Wilhelminaplein. Hier worden 324 huurwoningen gerealiseerd.  

De ondertekening van de bouwteamovereenkomst voor OKU Office tijdens de Provada

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Marijke Nas

Statutair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Marijke Nas
Bouw & Vastgoed

Edwin de Kuiper

Directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Edwin de Kuiper