Vorige
De Goudvogel

Compleet nieuwe inrichting voor de woonwijk

Vlaardingen
Start 2016 tot Q1 2024
Bouw & Vastgoed

Welkom in de Nieuwe Vogelbuurt, een sprankelend nieuwbouwproject in Vlaardingen waar duurzaamheid en saamhorigheid samenkomen. Dura Vermeer zet zich in voor een toekomstbestendige wijk met behoud van het groene karakter. De Goudvogel, het laatste deelplan, omvat 56 eengezinswoningen die binnenkort worden opgeleverd.

Logo

Wil jij wonen in De Goudvogel?

Ga naar de projectsite voor meer informatie.

Ga naar de projectsite

woonwijk VOOR IEDEREEN

De ontwikkelingen in de Nieuwe Vogelbuurt sluiten naadloos aan bij de woonvisie 'Samen bouwen aan Vlaardingen' van de gemeente. Hierin staat de ambitie van Vlaardingen om een inclusieve woonstad te zijn, waar voor iedereen een thuis te vinden is. De Nieuwe Vogelbuurt draagt bij aan deze ambitie door een diverse woonomgeving te bieden die voor elk wat wils heeft.

Sinds 2016 zijn al ongeveer 380 nieuwe woningen in de Nieuwe Vogelbuurt opgeleverd. De laatste 38 woningen van De Goudvogel worden in 2025 voltooid. Deze ontwikkelingen tonen ons streven naar een gebalanceerde woningvoorraad, waar iedereen zich thuis kan voelen. Laten we samen bouwen aan een inclusief en gastvrij Vlaardingen.

Wijk voor iedereen

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!