Vorige
De Goudvogel

Compleet nieuwe inrichting voor de woonwijk

Vlaardingen
Start 2016 tot Q1 2024
Bouw & Vastgoed

De Nieuwe Vogelbuurt is een duurzaam nieuwbouwproject in Vlaardingen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt een toekomstbestendige wijk met het behoud van het groene karakter. De eerste fasen zijn gerealiseerd of in aanbouw. De Goudvogel is het laatste deelplan in de buurt en bestaat uit 56 eengezinswoningen. 

Logo

Wil jij wonen in De Goudvogel?

Ga naar de projectsite voor meer informatie.

Ga naar de projectsite

Aantrekkelijke woonwijk

De ontwikkelingen in De Nieuwe Vogelbuurt zijn terug te vinden in de Woonvisie ‘Samen bouwen aan Vlaardingen’ van de gemeente Vlaardingen. Deze visie bevat de ambities en mogelijkheden voor wonen in Vlaardingen tot 2030. In de Woonvisie staat de ambitie van Vlaardingen om een woonstad te zijn voor iedereen. Dat betekent dat Vlaardingen werkt aan een woningvoorraad en een woonomgeving die voor elk wat wils biedt. De Nieuwe Vogelbuurt past daar naadloos in.

Er worden al sinds 2016 circa 380 nieuwe woningen in De Nieuwe Vogelbuurt bewoond. De laatste 38 woningen van De Goudvogel worden in 2025 opgeleverd. Alle ontwikkelingen in De Nieuwe Vogelbuurt laten zien dat we hard werken aan een woningvoorraad die beter in balans is. Zodat iedereen op zijn plek is en van een huis een thuis kan maken. Zo bouwen we samen aan Vlaardingen.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!