Vorige
Sanders Building

Testen studenten hun juridische skills.

Rotterdam
11-2015 - 11-2017
Bouw & Vastgoed

Het langgerekte Sanders Building is verbouwd tot een transparant, efficiënt en duurzaam gebouw. De onderwijsruimten zijn gemoderniseerd en uitgebreid met studieplekken en een heuse proefrechtbank.

Uitstraling

Door het aanbrengen van grote en kleine schachten is het gebouw lichter en transparanter geworden.

Eyecatcher

De eyecatcher is de proefrechtbank op de begane grond.

TRANSPARANTE VERBINDINGEN

De kantoorruimten zijn gemoderniseerd tot inspirerende en creatieve werkplekken. Door het aanbrengen van grote en kleine schachten is het gebouw lichter en transparanter geworden. Via de vele trappen is de verbinding tussen de etages sterk verbeterd. De onderwijsverdiepingen zijn gemoderniseerd en uitgebreid met circa 180 studieplekken in een fraai ontworpen studielandschap, en met een aantal PGO-zalen. De Sanders Bibliotheek op de tweede etage is nu veel toegankelijker door een directe verbinding met de onderwijsverdiepingen.

PROEFRECHTBANK

De proefrechtbank op de begane grond valt de bezoeker bij binnenkomst in de vernieuwde Sanders building direct op. Met deze eyecatcher gaat een langgekoesterde wens van de Erasmus School of Law in vervulling. Hoewel de ruimte eruit ziet als een rechtbank in het klein, kan deze ook dienst doen als collegezaal. Flexibiliteit ten top dus. In de hoogbouw zijn de moderne werkplekken ingericht volgens het ‘Grenzeloos werken’: een mix van individuele en gedeelde kantoren.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.