Vorige
Sjaloom Zorg

Nul op de meter zorgwoningen

Het eerste Nul Op De Meter zorgcomplex van Zuid- Holland

De Vliedberg Ouddorp
10-2018 - 08-2019
Bedrijfsleven
2.300.000,00
Onderhandse aanbesteding
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

Samen met woningcorporatie Beter Wonen en zorginstelling Sjaloom Zorg heeft Dura Vermeer het eerste Nul Op De Meter zorgcomplex van Zuid-Holland gerealiseerd op basis van Design, Build & Maintain. Dura Vermeer was niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw, maar garandeert ook een prestatiegarantie en onderhoud van 25 jaar na oplevering.

NUL OP DE METER ZORGWONINGEN

Opdrachtgever Beter Wonen realiseert voor huurder Sjaloom Zorg 26 NOM-huurappartementen met algemene ruimtes. Wat het project uniek maakt is dat het om ‘zorgwoningen’ met Nul Op de Meter gaat.  De bewoners zijn cliënten van Sjaloom Zorg. De appartementen zijn levensloopbestendig en geschikt voor bewoners die in een rolstoel zitten.

 

De nieuwbouw bevat 19 appartementen van 50 m2 en 7 appartementen van 40 m2 en krijgen allemaal een eigen prefab zorgbadkamer van Alcomel met slaapkamer en keuken. Het ontwerp is uitgelegd op het kunnen vragen van de maximale Energie Prestatie Vergoeding.

 

MEEST DUURZAME GEMAKKEN

Dat betekent bijvoorbeeld dat het gebouw van de modernste en meest duurzame gemakken wordt voorzien. Van zonnepanelen tot vloerverwarming en van driedubbelglas tot mechanische ventilatie. De huurders krijgen dus geen (of een hele kleine) energierekening.

Bewoners

Duurzaamheid

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.