Vorige
Zeeburgereiland

Bouw- en woonrijp maken plus onderhouden nieuwe woonwijk

Bouw- en woonrijp maken, inclusief onderhoudsprogramma woonwijk

Zeeburgereiland, Amsterdam
2018 - 2022
Jaarlijks € 1.000.000
RAW
Gemeente
Infra

Dura Vermeer Infra Regio Noord West maakt in opdracht van gemeente Amsterdam het Zeeburgereiland in Amsterdam bouw- en woonrijp, als onderdeel van het ROMOP-contract. Dit houdt in dat er vier jaar wordt gewerkt aan eenvoudige en meer complexe projecten binnen het stedelijk gebied, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de opdrachtgever zoals het minimaliseren van hinder en het duurzaam inzetten van materiaal en materieel. 

Inzet drones

Voor een nulmeting van het terrein is gebruik gemaakt van drones.

Betrokken bouwer

Er wordt ook gewerkt in reeds bewoonde woonwijken.

BETROKKEN BOUWER

Naast het bouw- en woonrijp maken van nieuwe gebieden, wordt er ook gewerkt in reeds bewoonde wijken. Als betrokken bouwer zorgen wij hier voor zo min mogelijk hinder door slimme afzettingen in combinatie met verkeersregelaars. Bovendien werken wij samen met de buurtwacht en informeren wij de bewoners uitgebreid voor aanvang. 

DRONES

Voor een nulmeting van het terrein van de nieuwe Sluisbuurt hebben wij drones ingezet. De ondergrond werd in kaart gebracht middels een geofysisch obstakelonderzoek. Hierdoor kon het ontwerp van de Sluisbuurt op een innovatieve en effectieve manier geoptimaliseerd worden. 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Sander Haagedoorn

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Sander Haagedoorn