Vorige

Stage bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Direct naar:

Hé TOPPER!
Stage lopen of afstuderen?

Je bent van harte welkom bij Dura Vermeer Bouw Hengelo. We kunnen jouw hulp goed gebruiken bij onze projecten in Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel!

Persoonlijke aandacht

Een warm welkom en uitgebreide persoonlijke begeleiding door een ervaren collega

Toffe collega's

Een fijne werksfeer met toffe collega’s waar je écht onderdeel bent van onze groengele club

Veel variatie

Veel variatie in werkzaamheden, vrijheid en verantwoordelijkheid

Flexibele stageperiodes

Wij zijn net zo flexibel als jij en hanteren geen vaste instroommomenten

Dit zijn wij
Onze missie
Waarmakers gezocht!
Doeners gezocht!

Welke studies zijn geschikt?

De meeste stagiairs bij Dura Vermeer Bouw Hengelo volgen een:

Mbo-studie (bouwkunde)
Hbo-studie (bouwkunde, built environment, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed & makelaardij)

Uiteraard zijn andere (bouwgerelateerde) studies ook welkom, afhankelijk van het vakgebied waarin je wilt stage lopen of afstuderen.

Fleur Straatman

"In het 3e leerjaar ben ik voor het eerst in contact gekomen met Dura Vermeer. Ik heb 10 weken stage gelopen op de bouw van 16 appartementen in Haaksbergen. Door de goede ervaringen heb ik mijn stage van het 4e leerjaar ook bij Dura Vermeer gelopen (30 weken bij de afdeling Blokje Om). Na het afronden van mijn leerzame en leuke stageperiode en het behalen van mijn mbo-bouwkunde diploma ben ik nu werkzaam als trainee."

Daniël van den Berg

"Ik had geen beeld van wat ik moest verwachten van een grote aannemer. Daar volledig opgenomen in het realisatieteam en aansluitend vakantiewerk gedaan. Niks van gemerkt dat het zo’n groot bedrijf is. Vanuit de goede ervaring een latere stage nogmaals bij Dura Vermeer ingevuld. Vanuit hbo bewust voor Dura Vermeer gekozen, met de gedachte hier mogelijk later ook aan het werk te kunnen. Op een grote renovatieklus, veel verantwoordelijkheid gekregen en ook hier als volwaardig lid opgenomen in het team."

IN WELK VAKGEBIED KAN ik stage lopen of afstuderen?

Bijna overal! Dit zijn onze meest populaire vakgebieden voor stage of afstuderen:

➔ BIM engineering (werkvoorbereiding)
➔ BIM modelleren
➔ Binnen het uitvoeringsteam op een project
➔ Calculatie
➔ Projectontwikkeling
➔ Klant & Markt (tenders, sales support of kopersbegeleiding) 

We werken in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Dat wil zeggen dat we geen klassieke afdelingen hebben maar in interdisciplinaire projectteams werken. Zo werken in een stroom bijvoorbeeld één calculator, drie BIM-engineers en één projectleider. Met maar één doel: waarmaken wat we beloven.

Zijn er plekken beschikbaar? 

Zowel op onze projecten in Noord-, Oost- en Midden-Nederland als ook op ons kantoor in Hengelo hebben we een ruim aantal plekken voor stage- of afstudeertoppers. Wij geloven er namelijk in dat we van elkaar kunnen leren en plekken moeten creëren voor de Doeners & Waarmakers van de toekomst. Het aantal beschikbare stageplekken is onder andere afhankelijk van het aantal lopende projecten.

Thiemo Ikink

“In 2008 kwam ik bij Dura Vermeer via een stage op een nieuwbouwproject. Dit was een stage van een half jaar voor de opleiding mbo-bouwkunde. In 2015 ben ik teruggekomen als trainee (2 jaar lang) waarna ik in de functie BIM-engineer ben getreden. In 2019 heb ik de keuze gemaakt om intern te switchen naar de functie ontwikkelaar, een hele gave stap! Ik heb het zeer goed naar mijn zin en hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen binnen Dura Vermeer.”

Marwan Al-Alkam

“Ik werk nu 3 jaar bij Dura Vermeer als BIM-modelleur. Na mbo-bouwkunde ben aansluitend hbo-bouwkunde gaan doen. Tijdens mijn opleidingen ben ik in aanraking gekomen met het mooie Dura Vermeer. Zo ook tijdens mijn 3e jaars hbo-stage bij de "rode woningbouwstroom” als stagiaire modelleur. Ik heb het contact warm gehouden met Dura Vermeer. Dit heeft ertoe geresulteerd dat ik na mijn afstuderen als modelleur aan de slag mocht.”

EN na mijn stage?

Wist je dat onze directievoorzitter Koert ook bij ons is begonnen als stagiair? Het is dus aan jou hoever je door wilt groeien binnen de organisatie ;-) Veel van onze stagiairs komen terug voor een tweede of zelfs derde stageperiode. Ben je afgestudeerd? Verdiep je dan eens in onze uitgebreide traineeships om te ontdekken wat écht bij jou past. 

Geke Kokkeler

“Tijdens mijn stage ben ik goed begeleid, kon ik mijn eigen inbreng kwijt, had ik verantwoordelijkheid en werd ik opgenomen in de Dura Vermeer club. Bij de vraag of ik hier wilde afstuderen was het antwoord al snel Ja!. Nu 2,5 jaar later heb ik via een traineeship mega veel geleerd op kennis én persoonlijk vlak. Er is veel mogelijk, zo ben ik van afgestudeerde Vastgoed en Makelaardij-student naar BIM-engineer doorgegroeid. De juiste mensen op de juiste plek zetten, daar denken ze hier goed in mee!”

Doeners & waarmakers

⬇ Bekijk ons merkboek ⬇

BEKIJK ons merkboek

Met ons merkboek Doeners & waarmakers vertellen we je graag over Dura Vermeer Bouw Hengelo, wat onze mensen doen en waar we voor staan. Daarnaast kan je ook alvast kennismaken met een aantal collega's!

Bekijk Doeners & waarmakers

Dit lijkt jou wel wat! En nu?

Geïnteresseerd? E-mail of app Jana en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en loop jij binnenkort stage bij Dura Vermeer Bouw Hengelo!

E-mail of app Jana
06 2264 34 51
Kennismaking
Hebben we een klik en is er plek?
Stage of afstuderen!
Je wordt volwaardig lid van ons team

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Jana Nolting

Interesse? Mail of app Jana! Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Overijssel, Regio Flevoland
Jana Nolting