Vorige

Trainee bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Klaar voor het échte werk?

Je bent van harte welkom als trainee bij Dura Vermeer Bouw Hengelo. We kunnen jouw frisse blik en gedrevenheid goed gebruiken bij onze projecten in Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. Ontdek op deze pagina jouw mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel!

Tip: Jaarlijks nemen wij gemiddeld 10 trainees aan dus zorg dat je op tijd solliciteert!

2 jaar, 4 stations

2 jaar lang werkzaam op 4 verschillende ‘stations’ in de organisatie

Uitgebreide begeleiding

Je krijgt begeleiding van een vakbegeleider, een hoofdbegeleider en HR

Perfecte kickstart

Perfecte kickstart voor jouw ontwikkeling tot volwaardige professional

Ideale kennismaking

Dé manier om Dura Vermeer en haar disciplines te leren kennen

100% collega

Je bent 100% collega met een volwaardig loon en bijbehorende verantwoordelijkheden

Start wanneer het jou uitkomt

Het is mogelijk om het hele jaar in te stromen als trainee.

Dit zijn wij
Onze missie
Waarmakers gezocht!
Doeners gezocht!

Wat houdt een traineeship in?

Als trainee leer je onze organisatie kennen én ontdek je waar jouw interesses liggen binnen diverse vakgebieden. Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig professional en vergaart in sneltreinvaart veel kennis over verschillende processen. De tijd van stagelopen is voorbij, als trainee ben je 100% medewerker met de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Een traineeship duurt twee jaar waarbij je twee keer een jaarcontract krijgt. Je bent daarbij vier keer een halfjaar werkzaam op diverse ‘stations’. Het kan zijn dat je een halfjaar werkzaam bent binnen bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, calculatie, vastgoedontwikkeling, sales support of een van de andere ‘stations’. Dit is afhankelijk van jouw studieachtergrond, persoonlijke voorkeuren en de bedrijfsbehoefte. Alles is bespreekbaar! Hieronder een aantal voorbeelden van de ‘stations’:

Kom ik in aanmerking?

Net klaar met school? Met een afgeronde (bouwgelateerde) mbo-, hbo- of wo-opleiding kom je in aanmerking voor het traineeship. Dit kan bijvoorbeeld Bouwkunde zijn, maar ook Vastgoed en Makelaardij. Al een tijdje gewerkt? Ook prima! Met maximaal twee jaar werkervaring kun je ook deelnemen aan het traineeship. Laat het woord ‘Hengelo’ in onze bedrijfsnaam je niet afschikken! Onze projecten bevinden zich in heel Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Ben jij woonachtig in ons werkgebied? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Twijfel je of jouw profiel aansluit bij ons traineeship? Neem dan gerust contact op!

Welke begeleiding krijg ik tijdens het traineeship?

Tijdens het traineeship krijg je een actieve begeleiding van een aangewezen vakbegeleider, een hoofbegeleider en HR. Er zullen verschillende gesprekken plaatsvinden tijdens het traject om jouw ontwikkeling te bespreken en te stimuleren.

Wat gebeurt er na mijn traineeship?

Na het succesvol afronden van jouw traineeship kan je doorstromen naar een functie die bij jouw wensen en profiel aansluit. Hieronder een greep uit de mogelijke doorstroomfuncties: Junior Projectmanager, Junior BIM Engineer (Werkvoorbereider), Assistent uitvoerder of Bewonersconsulent.

Dit lijkt jou wel wat! En nu?

Ben je geïnteresseerd in het traineeship bij Dura Vermeer Bouw Hengelo of heb je vragen hierover? Bel of mail dan naar Sebastiaan Bruns via 06-41110343 of s.bruns@duravermeer.nl.

Bel Sebastiaan
06 2264 34 51
Kennismaking
Hebben we een klik en is er plek?
De reis kan beginnen!
Je wordt volwaardig lid van ons team

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!