Vorige

Trainee bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Klaar voor het échte werk?

Je bent van harte welkom als trainee bij Dura Vermeer Bouw Hengelo. We kunnen jouw frisse blik en gedrevenheid goed gebruiken bij onze projecten in Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. Ontdek op deze pagina jouw mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel!

Tip: Jaarlijks nemen wij gemiddeld 10 trainees aan dus zorg dat je op tijd solliciteert!

4 vakgebieden in 2 jaar tijd

2 jaar lang werkzaam in 4 verschillende vakgebieden in de organisatie.

Uitgebreide begeleiding

Je krijgt begeleiding van een vakbegeleider, een hoofdbegeleider en HR.

Ontwikkeling tot professional

Perfecte kickstart voor jouw ontwikkeling tot volwaardige professional.

Ideale kennismaking

Dé manier om Dura Vermeer Bouw Hengelo en haar disciplines te leren kennen.

100% collega

Je bent 100% collega met een volwaardig loon en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Start wanneer het jou uitkomt

Het is mogelijk om het hele jaar in te stromen als trainee.

Dit zijn wij
Onze missie
Waarmakers gezocht!
Doeners gezocht!

Wat houdt een traineeship in?

Als trainee leer je onze organisatie kennen én ontdek je waar jouw interesses liggen binnen diverse vakgebieden. Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig professional en vergaart in sneltreinvaart veel kennis over verschillende processen. De tijd van stagelopen is voorbij, als trainee ben je 100% medewerker met de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Een traineeship duurt twee jaar (gebaseerd op twee keer een jaarcontract). Je bent daarbij vier keer een halfjaar werkzaam op diverse ‘stations’. Het kan zijn dat je een halfjaar werkzaam bent binnen bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, calculatie, vastgoedontwikkeling, sales support of een van de andere ‘stations’. Dit is afhankelijk van jouw studieachtergrond, persoonlijke voorkeuren en de bedrijfsbehoefte. Alles is bespreekbaar!

Kom ik in aanmerking?

Net klaar met school? Met een afgeronde (bouwgerelateerde) mbo-, hbo- of wo-opleiding kom je in aanmerking voor het traineeship. Heb je al een tijdje gewerkt? Prima! Met maximaal twee jaar werkervaring kun je ook deelnemen aan het traineeship. Laat het woord ‘Hengelo’ in onze bedrijfsnaam je niet afschrikken! Onze projecten bevinden zich in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Ben jij woonachtig in ons werkgebied? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Twijfel je of jouw profiel aansluit bij ons traineeship? Neem dan gerust contact op of bekijk de vacature hier. 

Welke begeleiding krijg ik tijdens het traineeship?

Tijdens het traineeship krijg je een actieve begeleiding van een hoofdbegeleider, een vakbegeleider en een HR-adviseur. Er zullen verschillende gesprekken plaatsvinden tijdens het traject om jouw ontwikkeling te bespreken en te stimuleren.

Wat gebeurt er na mijn traineeship?

Na het succesvol afronden van jouw traineeship kan je doorstromen naar een functie die bij jouw en onze wensen aansluit. Hieronder een greep uit de mogelijke doorstroomfuncties: Junior Projectmanager, Junior BIM Engineer (Werkvoorbereider), Assistent uitvoerder of Bewonersconsulent.

Dit lijkt jou wel wat! En nu?

Ben je geïnteresseerd in het traineeship bij Dura Vermeer Bouw Hengelo of heb je vragen? Bel of mail dan naar Sebastiaan via 06-41110343 of s.bruns@duravermeer.nl.

Bel Sebastiaan
06 4111 03 43
Kennismaking
Hebben we een klik en is er plek?
De reis kan beginnen!
Je wordt volwaardig lid van ons team

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!