Vorige

Trainee bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Direct naar:

HÉ TOPPER! EEN SPRONG VOORUIT IN JE CARRIÈRE BEGINT BIJ EEN TRAINEESHIP! 

Klaar met jouw studie? En behoefte om verschillende vakgebieden te ontdekken binnen de bouw- en vastgoedbranche? Word dan trainee bij Dura Vermeer Bouw Midden West, ontdek wat bij je past en bouw mee aan de duurzame samenleving van morgen! 

We kunnen jouw frisse blik en enthousiasme goed gebruiken bij onze projecten in gebiedsontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie. Je bent volwaardig lid van het groengele team en krijgt te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt aan alle kanten uitgedaagd en krijgt daarmee de kans om jezelf verder te ontwikkelen tot een echte professional. Wij helpen jou de theorie in de praktijk te brengen en andersom leren wij ook graag van jou. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel! 

 

Eigen leerdoelen voorop

Je hebt alle vrijheid om je eigen route te bepalen. Het is jouw traineeship. Als je gedurende je traineeship erachter komt dat je toch liever bij een andere vakgroep wilt zitten is dat ook geen probleem.

Persoonlijke begeleiding

De collega’s van de vakgroepen waar jij voor kiest staan te popelen om jou de kneepjes van het vak te leren. Je wordt uitgedaagd en krijgt de kans om eigen ideeën te initiëren en ook uit te voeren. Samen halen we het maximale uit je traineeship!

Variatie en vrijheid

Veel variatie in werkzaamheden, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent de ontwikkelende bouwer van je eigen toekomst! Vertel ons welke vakgebieden je interesseren en we geven samen je traineeship vorm!

Maatschappelijke impact

Of het nu gaat om thema's als duurzaamheid, innovatie of veiligheid, of om maatschappelijke initiatieven en digitalisering. Dura Vermeer staat midden in de samenleving en kijkt verder dan morgen.

Te gekke collega’s

Een fijne werksfeer met leuke collega’s waar je écht onderdeel bent van ons groengele team, waarbij je gebruik mag maken van de kennis van je directe collega’s.

Goede werk-privébalans

Bij Dura Vermeer wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Alleen dan presteer je op je best. Dit geldt ook voor jou als trainee. Jij blij, wij blij!

Kleine waardevolle letters

Met onze trainees willen we aan de toekomst bouwen. Je bent 100% onze collega en daar hoort ook een contract met arbeidsvoorwaarden bij. Jij ontvangt een volwaardig loon en een elektrische leaseauto.

Werken in waardestromen

We werken in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Dat wil zeggen dat we geen klassieke afdelingen hebben, maar in interdisciplinaire projectteams werken. Dé manier om Dura Vermeer en haar disciplines te leren kennen.

Onvergetelijke ervaring

Wij creëren plekken die een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat, je met plezier kunt werken en leven en de gemeenschap het middelpunt van alles is. Hoe gaaf is het als jij hier een bijdrage aan levert?

Duurzaam vooruit met de elektrische leaseauto!

Je bent de ontwikkelende bouwer van je eigen toekomst!

WAT HOUDT EEN TRAINEESHIP IN? 

Als trainee leer je onze organisatie kennen én ontdek je waar jouw interesses liggen binnen diverse vakgebieden. Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig professional en vergaart in sneltreinvaart veel kennis over verschillende functies, inhoud en processen. De tijd van stage lopen is voorbij, als trainee ben je 100% medewerker met de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen. 

Een traineeship duurt twee jaar. Zelf geef je richting aan de vorm en inhoud van je traineeship en bepaal je op welke ‘stations’ je halthoudt. Het kan zijn dat je 3 tot 4 maanden werkzaam bent binnen bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, projectmanagement, calculatie, digitalisering, vastgoedontwikkeling, sales support of een van de andere ‘stations’. Dit is afhankelijk van jouw studieachtergrond, persoonlijke voorkeuren en ambities. Alles is bespreekbaar!  

Een traineeship bij Dura Vermeer is allesbehalve in beton gegoten!

Daniëlle Schol en Rick Niemeijer volgen beide een traineeship bij Dura Vermeer Bouw Midden West. Voor beide was het duidelijk: ontdekken waar je het meeste werkplezier uit haalt doe je tijdens het traineeship! 

Lees de ervaringen van Rick en Daniëlle

WELKE TRAINEESHIPS ZIJN ER? 

Als je voor een traineeship bij Dura Vermeer Bouw Midden West kiest, ga je voor een traineeship Bouw en Vastgoed of één van de andere traineeships die binnenkort weer worden aangeboden.  

In het Bouw en Vastgoed programma kan jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen, en verdiepen in jouw specialisme bij onder andere uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie, sales support, digitalisering, projectmanagement en vastgoedontwikkeling. Bekijk de vacature Traineeship Bouw en Vastgoed voor afgestudeerde MBO'ers of de vacature Traineeship Bouw en Vastgoed voor afgestudeerde HBO en WO'ers.

Daarnaast is er bij alle traineeships ruimte voor diverse nevenactiviteiten, zoals Jong Dura Vermeer, cursussen en trainingen.

Samen maken we het waar, elke dag opnieuw!

WAAR KOM JE TERECHT? 

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer met ruim 250 enthousiaste collega’s waarvan minimaal 12 trainees. Wij zijn onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Zoals de naam al doet zeggen is ons werkgebied in de regio Midden- en West-Nederland. Onze ambitie is groot en met veel enthousiasme ontwikkelen en bouwen we gezonde en fijne leefomgevingen, waar mensen zich thuis voelen. Bouw jij mee aan de duurzame samenleving van morgen? Bij ons kun je laten zien hoe uniek je bent, wat je kan en samen maken we het waar! 

Meer over Dura Vermeer Bouw Midden West

Als trainee van Dura Vermeer Bouw Midden West krijg jij de kans om een echte bijdrage te leveren aan onze buitengewone projecten. Benieuwd wat wij zoal doen? 

Meer over onze projecten in de regio Midden West

Er is niets binnen het traineeship dat vast staat in steen. We blijven groeien en verbeteren en dat is nu juist wat het zo uitdagend en leerzaam maakt!

"In mijn traineeship bij Bouw Midden West heb ik niet alleen veel geleerd van de verschillende functies en collega’s, maar ook over mezelf en waar ik naartoe wil werken. Samen met alle collega’s werk ik mee aan het waarmaken van mooie projecten waar ik op een leuke manier kan blijven ontwikkelen" - Sharon Domingo, trainee bouw en vastgoed

EEN TRAINEESHIP IS WEL WAT VOOR MIJ, EN NU? 

Ben je klaar met school? Met een afgeronde (bouw-/ finance gerelateerde) mbo-, hbo- of wo-opleiding kom je in aanmerking voor het traineeship. Ook als je al korte werkervaring hebt opgedaan (maximaal 2 jaar) kun je deelnemen aan het traineeship.  

Twijfel je of jouw profiel aansluit bij ons traineeship? Neem dan gerust contact op met onze collega's onderaan deze pagina of bekijk de vacatures hieronder. Wij verwelkomen je graag bij ons in de Cruuq. 

Bekijk de vacature Traineeship Bouw en Vastgoed

ALLE VACATURES BIJ DURA VERMEER BOUW MIDDEN WEST 

Je komt terecht in een leuke groep met collega's die ook een traineeship volgen

Lijkt een traineeship bij Dura Vermeer jou ook leuk? Neem contact op en wij vertellen je meer!

EN NA MIJN TRAINEESHIP? 

Na het succesvol afronden van jouw traineeship kan je doorstromen naar een functie die bij jou aansluit. Dit is een greep uit de mogelijke doorstroomfuncties: Junior Bouwkundig Engineer, Uitvoerder, Junior Projectleider, Junior Projectmanager, Junior Controller, Junior Calculator, Medewerker Junior Sales Support, Coördinator Digitaal Bouwen en Junior Ontwikkelaar. 

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Sandra Reitsma

HR manager Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Sandra Reitsma
Bouw & Vastgoed

Maartje Ouwehand

HR adviseur Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Maartje Ouwehand