Vorige

Dura Vermeer Onderhoud & Renovatie Zuid

Volg ons op social

Wie wij zijn

Den Bosch

Woningen, scholen en kantoren renoveren in Zuid Nederland terwijl mensen er gewoon in blijven wonen of werken? Laat die uitdaging maar aan ons over: Dura Vermeer  Onderhoud & Renovatie Zuid, kortweg ‘O&R’. Dat vinden wij prachtig, jij ook?

Kijk, dat de renovatie helemaal perfect is, dat is echt belangrijk. Maar onze unieke kracht zit in het meedenken en samenwerken met bewoners en gebruikers van de gebouwen, zodat zij er gebruik van kunnen maken terwijl er door ons gewerkt wordt. Daar heb je bepaalde eigenschappen voor nodig en die hebben wij. 

BRABANTS HART

We zitten met een compact team in 's-Hertogenbosch, vrijwel allemaal bouwkundigen. Kortom, mensen met een praktische inslag. Logistieke complexe uitdagingen geven ons energie. We hebben een transparante en toegankelijke werkwijze, we zijn hier echt onszelf. Een sterk netwerk in Zuid Nederland helpt ons zaken gedaan te krijgen.

VERDER UITBOUWEN

We groeien hard en hebben elk jaar vacatures voor talenten met en zonder werkervaring. Naast kennis van zaken letten wij erop dat je bij ons past en kijken we naar een stukje specifieke persoonlijkheid. Wat we zoeken: mensen met een positieve energieke instelling, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwsgierig en met echte ‘people skills’. Goed kunnen omgaan met bewoners en gebruikers en je kunnen inleven in wat voor hen belangrijk is, is van belang binnen ons werk.

Activiteiten

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed- concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer O&R Zuid BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.