Vorige

Activiteit Bodemsanering

Bodemsanering

Hoe ver kun je gaan met saneren?

Heel ver weten wij uit ervaring, als je weet wat je doet. Wij gaan je daarmee niet vermoeien. Interessanter vinden wij het om jou antwoord te geven op vragen als: Hoe lang gaat het duren? Wat gaat het kosten? Hoe kunnen we, afhankelijk van de wensen, slim meedenken over welke techniek het meeste oplevert?  

DUIDELIJKE plannen voor bodemSANERING

We gaan je niet vermoeien met technische details en verhalen over complexe wet- en regelgeving. We geven slechts antwoord op één vraag: Wat betekent de bodemsanering voor jou en je portemonnee? Dura Vermeer heeft alle expertise in huis voor bodemsaneringen. We adviseren niet alleen over het plan van aanpak, maar weten ook hoe je een bodemsanering vlot trekt als hoge kosten een belemmering vormen. 

Mogelijkheden bodemsanering

Innovaties maken veel mogelijk, Dura Vermeer daarmee ook. Zo zijn wij het enige bedrijf in de Benelux dat Six Phase Heating toepast bij bodemsaneringen om dieper gelegen verontreinigingen op locatie te saneren.  

We verwarmen de bodem met elektriciteit tot het kookpunt van het grondwater is bereikt. Als gevolg hiervan verdampen vluchtige oplosmiddelen. De stoom wordt vervolgens opgevangen en gereinigd. 

Meer weten over bodemsaneringen? We hebben een schoon verhaal. Neem contact met ons op. 

Bodemsanering ex-situ

Bodemsanering in-situ

Milieuadvies

Activiteiten

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!