Vorige

Veilig en vliegensvlug Drone services

Drone-inspectie Rotterdam The Hague Airport

Wij bieden gecertificeerde drone inspecties aan met landelijke dekking voor terreinen, kunstwerken en wegen. Wij realiseren mapping, foto’s en video’s veilig en snel. 

Drone-inspectie Rotterdam The Hague Airport

Veiligheid

Veel fysieke inspecties zijn verleden tijd. Wij kunnen namelijk op veilig afstand de terreinen, kunstwerken en wegen in kaart brengen dankzij drone inspecties. Veiligheid staat bij ons op één. Onze opgeleide piloten vliegen volledig gecertificeerd en verzekerd de drone inspecties waardoor risicovolle fysieke inspecties worden gereduceerd. 

Mapping 

Tijdens de drone inspectie maken we binnen een korte periode honderden gedetailleerde foto’s en voegen deze samen tot één digitaal totaalbeeld van een object. Het totaalbeeld toont DWG, DXF,puntenwolk, DWG, Tiff, puntenwolk geotiff en lasbestanden aan. Wij voeren meerdere drone inspecties uit waardoor wij een nulmeting, voortgang en revisie kunnen analyseren. Zo tonen wij realtime de voortgang aan van werkzaamheden.  

Rapportages 

Wij analyseren de inspectiedata en verwerken dit in verschillende rapportages. Wij kunnen volumeberekeningen, dwarsprofielen, bovenaanzichten en heatmaps in kaart brengen tijdens een drone inspectie. De data geeft een betrouwbaar beeld over de waargenomen objecten. Binnen twee dagen na de drone inspectie, ontvang je het rapport en kan je een kijkje nemen in de digitale omgeving van het project. Aan de hand van de rapportages geven wij advies op aanvraag.  

Promotiemateriaal 

Naast de mapping leveren wij ook communicatiemateriaal in de vorm van foto’s en video’s van objecten. 

Contact 

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor drone inspecties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte. 

#

Volumeberekeningen

#

Dwarsprofielen

Activiteiten

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!