Vorige

Activiteit Fiets oplossingen

Nederland fietsland

We fietsen met elkaar ongeveer 15 miljard kilometer per jaar. Omgerekend is dat 880 kilometer per persoon en zijn dat zo’n 250 tot 300 fietsritten. Een kwart van onze verplaatsingen gaat inmiddels met de fiets. Verwacht wordt dat dit in de komende jaren toeneemt.  

ERVARING met fietspaden

We hebben in Nederland inmiddels diverse fietspaden, -straten, -snelwegen en snelfietsroutes met tal van verhardingen aangelegd, ook circulair. Elk heeft specifieke voordelen en wordt ondersteund door verschillende fietskunstwerken, zoals fietstunnels en fietsbruggen. Meer fietsen betekent bovendien ook meer stalling, bijvoorbeeld in ondergrondse fietsstallingen.

Fietsbrug

Jarenlange ervaring met fietspaden

We garanderen meer snelheid, veiligheid, kwaliteit en minimale hinder. 

Fietsenstalling

Nederlanders fietsen zo'n 15 miljard kilometer per jaar

Meer fietsen betekent ook meer stalling.

fietsOPLOSSINGEN

De beste fietsoplossing begint met breed perspectief op het vraagstuk. Wie zijn de gebruikers van het fietspad en welke doelen hebben zij? Welke omgevingsfactoren spelen een rol tijdens de aanleg van het fietspad en tijdens het gebruik? Hoeveel wordt er gebruik van gemaakt en op welke tijdstippen? 

Welke oplossing ook nodig is, onze aanpak en processen zijn gestoeld op jarenlange ervaring en bewijzen zich in dagelijks gebruik. We garanderen meer snelheid, veiligheid, kwaliteit en minimale hinder. 

Afspreken? We komen graag naar je toe. Misschien wel op de fiets. 

Neem contact met ons op. 

Activiteiten

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!