Vorige

Activiteit Stuwen en gemalen renoveren

Gemaal Slangeweg Dura Vermeer

INTEGRALE AANPAK

Waar water is, zijn ook stuwen en gemalen om het water te reguleren. Het vernieuwen en renoveren van deze objecten is een uitdagende klus: ieder object is anders en soms is het gissen naar de status. De drie disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek komen hier samen. Dit maakt een goede samenwerking tussen de diverse partijen en onderling vertrouwen erg belangrijk.  

DE BESTE OPLOSSING

Of een object wordt vernieuwd of gerenoveerd, verschilt per project. Samen met de klant en partners en in goed overleg met de omgeving bepalen we wat de juiste oplossing is. Gaan we een object inspecteren en renoveren? Of kiezen we voor herbouw? En als we kiezen voor herbouw, bouwen we dan prefab, of niet?  

Gemaal Slangeweg

Goede voorbereiding

Dankzij een goede voorbereiding met innovaties als parametrisch ontwerpen verkorten wij de realisatietijd continu.

Gemaal 't Raasje

Integrale aanpak

Wij verzorgen alle benodigde disciplines.

VLOTTE REALISATIE DOOR GOEDE VOORBEREIDING

In de voorbereidende fase proberen we al zoveel mogelijk te doen. Hoe beter voorbereid, des te eenvoudiger de realisatie. Daarom worden ontwerpen uitgebreid afgestemd met alle betrokken partijen. De realisatieperiode is hierdoor zo kort mogelijk, zo minimaliseren we hinder. Met innovaties optimaliseren wij dit proces. Zo bekijken we onder andere met onze parametrisch ontwerpers om de bouw nog meer te optimaliseren.

Heb je water dat (beter) gereguleerd kan worden? 
Neem contact met ons op.  

Expertises

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Expertises

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!