Vorige

Expertise Mobiliteit

Wegen aanleggen

GEEN UITDAGING UIT DE WEG

Wie ons als een tijdje kent, weet dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Een buitencategorie project als de nieuwe rijksweg A16 aanleggen om files te verminderen op drukke plekken rondom Rotterdam? Geen probleem. De infrastructuur in en om Geldermalsen aanpassen, zodat het spoorwegnet geschikt wordt voor de huidige en toekomstige vraag van vervoerders en reizigers? Doen weDe regio in om een traject in de kop van Noord-Holland aan te pakken en daar de doorstroming te verbeteren en de weg veiliger te maken? Regelen we. Projecten in de buitencategorie, middelgrote projecten of juist regionaal, wij weten dat onze kracht zit in het bedenken van slimme, integrale oplossingen.  

Terbregseplein, A16 Rotterdam, Fotograaf Frank De Roo

A16

Aanleg van een energieneutrale snelweg inclusief tunnel in een dichtbebouwde omgeving.

Rotonde Randweg Boekel

Randweg Boekel

De kern van Boekel is ontlast door de aanleg van een provinciale weg.

Ontwerpende bouwer 

Integrale projecten vragen om slim en goed projectmanagement. Bij Dura Vermeer hebben wij alles onder één dak. Ons eigen ontwerpbureau, aangevuld met de ingenieursexpertises van Arcadis, Witteveen+Bos, Wagemaker en Rhdhv, werkt samen met onze installatiespecialisten en de realisatie. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachtgevers hoogwaardige, onderscheidende, integrale en innovatieve oplossingen aan te bieden.  

Circulaire sloop viaduct hoog burel

Regionaal betrokken 

Daar tegenover staat dat we met onze vele regiokantoren door het hele land regionaal zeer betrokken zijn, veel lokale kennis hebben en weten wat er lokaal speeltDe kennis en kunde vanuit de grote bouwprojecten zetten we in op de kleinere en andersom. Met gespecialiseerde teams uit de regio zetten we onze kennis en kunde in om bij elk project de ambities waar te maken. Integraal project op de planning? Neem contact met ons op.  

Rij over het Theemswegtracé
Hoogwaardige OV-verbinding tussen Aalsmeer en Schiphol
Herinrichting opstelterrein Eindhoven

Activiteiten

Ontdek onze andere expertises en activiteiten op het gebied van infrastructuur.

Bekijk alle expertises en activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Adriaan de Jong

Directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten Regio Heel Nederland
Adriaan de Jong
Infra

Remko Uenk

Directeur Dura Vermeer Railinfra Regio Heel Nederland
Remko Uenk