Vorige
Investeren in

Vastgoedontwikkeling

Of je nu de wens hebt om kwalitatieve kantoren of labruimtes te ontwikkelen, of op zoek bent naar het realiseren van een flexibel en duurzaam gebouw voor groeiende bedrijven. Voor het ontwikkelen van een inspirerende en betekenisvolle werk- en leeromgeving wil je graag dat jouw project op de juiste wijze wordt opgepakt. Dura Vermeer denkt met je mee. 

Partner voor vastgoedontwikkelaars 

Corporates, startups en scale-ups kunnen uiteenlopende huisvestingbehoeftes hebben. Het is belangrijk om dit op een effectieve manier bij elkaar te brengen. Onze brede ervaring in het veld zorgt ervoor dat we succesvol weten inspelen op de vele behoeftes die er kunnen zijn. Zo heb jij een pand wat voldoet aan zowel jouw wensen als de benodigde veiligheidseisen. 

Vastgoed projectontwikkeling en realisatie 

De realisatie van hoogwaardige faciliteiten en innovatieve gebouwen brengt vaak complexe processen met zich mee. Het ontwikkeltraject wil je het liefst zo zorgeloos mogelijk doorlopen. Als kennispartner ontzorgen wij jou vanaf het begin tot einde door zowel ontwikkeling als realisatie op ons te nemen. 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Roy van Lieshout

Projectdirecteur Regio Heel Nederland
Roy van Lieshout
Bouw & Vastgoed

Marloes Swijnenburg - Schot

Projectmanager Klant en Markt Regio Zuid-Holland
Marloes Swijnenburg - Schot