Vorige
Nieuws

Creatieve Valley verstigt zich in toekomstig Noordgebouw

Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) hebben de turn-key koopovereenkomst getekend voor het kantoor en de appartementen van het Noordgebouw. De exploitatie van het kantoor komt in handen van NIC Re | Development met hetzelfde kantoorconcept als in Papendorp Utrecht: Creative Valley.

Laurens van Doorn, directeur NIC Re | Development: “Met Creative Valley Utrecht CS geven we verder vorm aan onze ambitie om de meest bijzondere co-working omgeving te bieden voor een uiteenlopende groep ondernemers en bedrijven. We bieden straks op de meest centrale plek in het land een diversiteit van werk- en vergaderplekken, private offices en gedeelde faciliteiten en services op het allerhoogste niveau.”
Peter Krop, directeur Dura Vermeer Vastgoed: “Tijdens de tender in 2013 was ons concept al gebaseerd op een invulling als Creative Valley. Het is fantastisch dat dit werkelijkheid gaat worden.”

CREATIVE VALLEY

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Creative Valley biedt vooruitstrevende co-working spaces, serviced offices en vergaderconcepten met alles wat je nodig hebt om het maximale uit je werk te halen. Bij het ontwikkelen en inrichten van onze locaties draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een omgeving waarin je niet alleen heel prettig en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel bent van ambitieuze ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden. Voor meer informatie: www.creativevalley.nl.

NOORDGEBOUW

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Het gebouw onderstreept de dynamische uitstraling van de stad Utrecht. Het Noordgebouw is circa 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. In december 2016 is het hotel van het Noordgebouw reeds verkocht aan Inntel Hotels.

Het Noordgebouw is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) in samenwerking met NIC Re | Development. Het ontwerp is van MONK Architecten en de realisatie is in handen van Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.