Vorige
Nieuws

De Zangvogel fase 3B in verkoop

Op dinsdag 6 april om 9.00 uur startte Dura Vermeer Bouw Zuid West officieel de verkoop van nieuwbouwproject De Zangvogel fase 3B in Vlaardingen Holy. Het deelplan is onderdeel van een grote gebiedsontwikkeling in De Nieuwe Vogelbuurt en bestaat uit 32 comfortabele eengezinswoningen, waarvan twaalf uitgevoerd in hout.

Gezonde leefomgeving

De belangstelling voor de nieuwbouwwijk is groot. Eerdere fasen van De Zangvogel zijn recent verkocht, gereserveerd en inmiddels in aanbouw. Fase 3B bestaat uit 32 eengezinswoningen met woonoppervlaktes van 116 m2 tot 138 m2, inclusief keuken, badkamer een toilet. Twaalf van de 32 woningen worden uitgevoerd in hout. Deze huizen krijgen een houten casco, een houten gevel én een vegetatiedak. Zo draagt de ontwikkelende bouwer bij aan een gezondere leefomgeving. Nu, en voor generaties de toekomst.

Digitale inschrijving


Het aankooptraject van fase 3B verloopt volledig digitaal. Na twee drukbezochte webinars organiseert Dura Vermeer op 6 april een Drive Thru door De Nieuwe Vogelbuurt om geïnteresseerden van verkoopdocumentatie te voorzien. Op een gepaste en veilige afstand nemen toekomstige kopers de goodiebag in ontvangst. Het Drive Thru pakket zorgt ervoor dat geïnteresseerden voldoende informatie hebben en het digitale aankooptraject met gemak kunnen doorlopen. Inschrijven op een woning in fase 3B kan namelijk via het inschrijfformulier in het persoonlijke account tot 13 april 2021.

Huis in hout


In elke fase van De Zangvogel staat duurzaamheid centraal. Dankzij slimme installaties en bewezen technologie zijn de woningen gasloos en energieneutraal. Twaalf van de 32 woningen worden uitgevoerd in hout. Hout is minder belastend voor de natuur: de woning is milieuvriendelijk, recyclebaar en zorgt voor meer CO2-opslag. Dit komt onder andere doordat hout een natuurlijk product is en er bij de bouw minder afval geproduceerd wordt. Dura Vermeer vervangt in De Zangvogel stap voor stap het beton voor hout. De 12 buitengewone huizen in hout krijgen naast de houten gevel en houten constructie ook een vegetatiedak. Dit groene dak verhoogt de biodiversiteit, verbetert de luchtkwaliteit en heeft een geluiddempende werking.

De Nieuwe Vogelbuurt


Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in de wijk Holy in Vlaardingen in totaal ruim 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een veilige gezinswijk met behoud van het unieke, groene karakter van de buurt. Fase 1 t/m 6 van ‘De Broedvogel’ zijn inmiddels gerealiseerd en bewoond. Fase 1 en 2 van De Zangvogel zijn nu volledig verkocht en fase 3A is volledig gereserveerd. Meer informatie over het aankooptraject van De Zangvogel fase 3B is te vinden op www.denieuwevogelbuurt.nl.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!