Vorige
Nieuws

DURA VERMEER BOUW ZUID START NIEUWBOUW BAANBREKERS WAALWIJK

’s-Hertogenbosch, 14 maart 2024 l Dura Vermeer Bouw Zuid is van start gegaan met de realisatie van een hoogwaardige nieuwbouw waar maatschappelijke organisatie Baanbrekers de activiteiten kan centraliseren. In Waalwijk verrijst een hoogwaardig en bijzonder duurzaam bedrijfspand dat de organisatie zal faciliteren om maximale impact te realiseren.  

Met het symbolisch storten van het eerste beton door Thom Blankers (bestuursvoorzitter van Baanbrekers), Rutger Veldhoen (directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Zuid) en Marian Siemons (45 jaar in dienst bij Baanbrekers) is donderdag 14 maart een officiële start gemaakt met de bouwwerkzaamheden van het nieuwe pand van Baanbrekers aan de Zanddonkweg in Waalwijk. 

Artist impression Baanbrekers

Artist impression

Directeur Rutger Veldhoen van aannemer Dura Vermeer Bouw Zuid: “Wij zijn ontzettend trots dat we voor Baanbrekers een gloednieuwe thuisbasis mogen neerzetten, met alle bedrijfsonderdelen onder één dak. Dit project weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en positieve sociale impact. We streven ernaar een inspirerende, comfortabele en duurzame werkomgeving te realiseren waar de werknemers van Baanbrekers zich prettig voelen en floreren. Met een gebouw dat bovendien niet alleen voldoet aan de behoeften van vandaag, maar ook aan die van morgen.” 

“De stort van het eerste beton markeert een mijlpaal in ons nieuwbouwtraject” geeft Ad van Oudheusden, directeur Baanbrekers aan. “Na de sloop van ons voormalige hoofdgebouw en alle voorbereidende grondwerkzaamheden, zullen we de komende tijd ons gebouw zien groeien. Daar kijken we allemaal erg naar uit. 

Oplevering 2025 
Het is de bedoeling dat het pand vele jaren onderdak biedt aan alle medewerkers van Baanbrekers. Het wordt een duurzaam, groen en energieneutraal gebouw waar een prettige en passende werkomgeving wordt gecreëerd voor alle medewerkers. Zoals de planning er nu uitziet, zal Dura Vermeer Bouw Zuid het pand in april 2025 opleveren en wordt het daarna gefaseerd in gebruik genomen. In het najaar van 2025 volgt een feestelijke opening waar omwonenden, ondernemers van het bedrijventerrein Zanddonk en alle andere geïnteresseerden meer dan welkom zijn om te komen kijken.  

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.