Vorige
Nieuws

Dura Vermeer kondigt acquisitie Boersema Installatie Adviseurs aan

Dura Vermeer heeft het voornemen om Boersema Installatie Adviseurs te acquireren ter versterking van haar Divisie Techniek.

Boersema Installatie Adviseurs uit Amersfoort is als onafhankelijk ontwerper en adviseur sinds 1994 actief. De brede expertise op het vlak van technische installaties wordt ingezet in kantoren, scholen, ziekenhuizen, farmacie, industrie, woningen en musea.

De focus ligt op het realiseren van een veilige en comfortabele leef- en werkomgeving voor de gebruiker in nieuw te ontwerpen of bestaande gebouwen. Robuust ontwerpen, energieneutraal denken en materiaalgebruik op basis van circulariteit zijn de kaders van het ontwerpwerk.

Dura Vermeer Divisie Techniek en Boersema Installatie Adviseurs zien beide het toenemende belang van techniek bij integraal ontwerp, bij de realisatie en bij beheer en onderhoud van de gebouwde omgeving. 

Wouter Blom, directeur Divisie Techniek: ‘Boersema Installatie Adviseurs en Dura Vermeer vullen elkaar aan op de thema’s die voor klanten van belang zijn. Beide organisaties streven naar integrale duurzaamheid, met een drive om circulair te ontwerpen en te bouwen. De strategie van Boersema Installatie Adviseurs is net als die van de Divisie Techniek gericht om vroegtijdig betrokken te zijn zodat optimaal kan worden meegedacht bij het ontwerp.’

Kees Boersema, directeur Boersema Installatie Adviseurs: ‘Wij zijn trots op ons werk en op onze relaties. In Dura Vermeer hebben we een partner gevonden waarmee we de passie delen voor innovatie en duurzame oplossingen voor gebouwtechniek. We willen onze kennis en visie gezamenlijk verder uitdragen en versterken. Boersema Installatie Adviseurs blijft als onafhankelijk ingenieursbureau actief voor haar opdrachtgevers vanuit ons circulair ontworpen pand in Amersfoort.’ 

V.l.n.r. Gert Vroom (Boersema Installatie Adviseurs), Wouter Blom (Dura Vermeer Divisie Techniek) en Kees Boersema (Boersema Installatie Adviseurs)
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.