Vorige
Blog

Familie van der Neut in Tudorpark

Familie van der Neut in Tudorpark

Met de komst van het eerste kind van Chris en Fiona vier jaar geleden, werd hun kleine appartement in Heemstede te krap. Hoewel Chris en Fiona eigenlijk geen nieuwbouwwoning wilden, besloten ze toch een kijkje te gaan nemen bij Tudorpark in Hoofddorp. Ze waren gelijk verkocht en drie jaar geleden namen ze hun intrek in een mooie hoekwoning. Inmiddels woont de zus van Fiona ook in de wijk, hebben Chris en Fiona weer gezinsuitbreiding gehad én een volgende woning gekocht. Wederom in Tudorpark.

Een wijk om trots op te zijn

"Als ik van m’n werk kom en de wijk inrijd dan denk ik nog altijd ‘kijk nou wat mooi hier, wat wonen wij toch leuk’."

Thuis in Tudorpark.

"Veel buren zijn jonge gezinnen met kinderen en het klikte gelijk."

Fiona van der Neut (34) voelt zich helemaal thuis in Tudorpark. En dat gevoel begon al voordat ze de sleutel kregen. “We hebben gelijk contact gelegd met de andere bewoners in ons rijtje. Veel buren zijn jonge gezinnen met kinderen en het klikte gelijk. Tijdens de bouw hebben we samen al een paar keer een geborreld en toen we de sleutels kregen hebben we een gezamenlijke barbecue gehouden. De ‘Beton BBQ’. Nog half in de bouwput, maar supergezellig." Op het moment van het interview is de wijk veel meer ontwikkeld en komt de gedetailleerde bouwstijl wat Fiona betreft nog beter tot z’n recht.

"Als ik van m’n werk kom en de wijk inrijd dan denk ik nog altijd ‘kijk nou wat mooi hier, wat wonen wij toch leuk’. Er komen soms ook echt mensen van buiten om hier te kijken naar de prachtige bouwstijl. We zijn blijkbaar een architectonische attractie. Volgende maand wordt gestart met de bouw van ons volgende huis in Tudorpark. We hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht. Nog ruimer en met een parkeerplek op eigen terrein. En gelukkig wederom met een tuin op het zuidwesten. Heerlijk!”

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.