Vorige
Nieuws

Grote mijlpaal in Tudorpark

De eerste duurzame woningen met omliggende infra in Tudorpark zijn opgeleverd aan Bouwinvest Real Estate. Op vrijdag 12 oktober heeft de sleuteloverdracht aan de eerste nieuwe bewoners plaatsgevonden. Zij kunnen nu al wonen in de unieke woonwijk Tudorpark aan de rand van Hoofddorp, met huizen in de karakteristieke Engelse Tudorbouwstijl.

Dura Vermeer Bouw & Vastgoed en Infra zijn in dit project samen opgetrokken en hebben een prachtig staaltje werk afgeleverd. Infra heeft grondwerkzaamheden uitgevoerd om nieuwe watergangen en bouwwegen aan te leggen. Daarnaast is een gescheiden rioolstelsel aangebracht en zijn de percelen en bouwwegen op hoogte gebracht. Bouw & Vastgoed heeft de woningen gerealiseerd.

TUDORPARK

Dura Vermeer Vastgoed en woningcorporatie Ymere vormen samen de VOF TudorPark en fungeren als opdrachtgever voor de ontwikkeling en realisatie van alle grond gerelateerde zaken. De VOF Tudorpark heeft Dura Vermeer Infra Regio Noord West opdracht gegeven voor alle bouw- en woonrijpwerkzaamheden. In Tudorpark worden uiteindelijk circa 1300 nieuwbouwwoningen gebouwd. Dura Vermeer Bouw Midden West ontwikkelt en bouwt 700 van de nog te bouwen 1000 woningen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.