Vorige
Nieuws

Kavel 11CDE in Amsterdam-Oostenburg in handen van Dura Vermeer

Foto: Egbert Dekker, directeur Vastgoed & Ontwikkeling Stadgenoot en Marijke Nas, statutair directeur Dura Vermeer Bouw Midden West

Dura Vermeer Bouw Midden West heeft met Oostenburg SGN, dochterbedrijf van Stadgenoot, de koopovereenkomst gesloten voor Kavel 11CDE in Amsterdam-Oostenburg. De verkoopbegeleiding is gedaan door Res & Smit BV.

Kavel 11CDE grenst aan de voorzijde van de Isaac Titsinghkade en aan de achterzijde aan het Lijnbaanpad. Naast de 957m2 grootte kavel is ook de afname van 7 zwerfparkeerplaatsen in de parkeergarage onderdeel van de koop. Dura Vermeer Bouw Midden West ontwikkelt en realiseert straks een gedifferentieerd woonprogramma. Er komt een collectieve fietsenberging, een sociale plint aan de Isaac Titsinghkade en een plein met horeca en een park aan het Lijnbaanpad. Naar verwachting wordt de grond eind 2025 geleverd.

Gebiedsontwikkeling Oostenburg

Oostenburg is een van de drie Oostelijke Eilanden in Amsterdam en ligt op 3 kilometer afstand tot hartje centrum. Oostenburg was eeuwenlang het centrum van handel en industrie en ooit de thuisbasis van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Nu wordt het gebied een hoogstedelijke woonwijk met in totaal 1800 woningen verdeeld over 70 unieke gebouwen.

Kavel 11CDE is gelegen in Amsterdam-Oostenburg

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.