Vorige
Nieuws

Nieuwbouwproject Triomf in pre-sale

Esse Zoom, de populaire nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel is een nieuw pronkstuk rijker: Triomf. Deze kleinschalige woonbuurt bestaat uit rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in een typisch oud-Hollandse stijl. Vanaf dinsdag 8 december 2020 is het mogelijk om één van de 32 woningen van Triomf in de pre-sale te reserveren.

De woningen in Triomf beschikken over een EPC van 0,0 of lager en zijn daarmee energieneutraal

Omgeven door waterrijke overgangen naar het polderlandschap, ruim opgezette lanen en groene ontmoetingsplaatsen.

Met Triomf voorziet de gemeente Zuidplas in de woonbehoefte aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. De kleinschalige woonbuurt heeft een grote variatie aan woningtypes en met gebruiksoppervlaktes van 125 m² tot 169 m² biedt Triomf voor ieder wat wils. Dat er een grote belangstelling is voor deze nieuwe woonbuurt in Esse Zoom blijkt uit het drukbezochte Drive Thru Event.

Drive Thru Event

Dura Vermeer Bouw Zuid West wilde de pre-sale van Triomf niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseerde de ontwikkelende bouwer een Drive Thru Event op zaterdag 5 december. Veilig en op afstand reikte het verkoopteam van Triomf aan ruim honderd gezinnen een met zorg samengesteld informatiepakket uit. Met deze verkoopdocumentatie op zak zijn de potentiële kopers klaar voor een inschrijving op een woning in Triomf.

Wonen in Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het achterliggende polderlandschap en met in het midden van de wijk groene ontmoetingsplaatsen. De gebiedsontwikkeling Esse Zoom bestaat uit 13 fasen. De eerste fasen zijn al bewoond en er wordt nog volop gebouwd. In het eerste kwartaal van 2021 wordt fase 7 ‘Praal’ opgeleverd. Triomf is de 13e fase en daarmee de laatste. Máár zeker niet de minste in deze gebiedsontwikkeling.

Dura Vermeer Bouw Zuid West is zeer actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. De helft van de ontwikkeling van de nieuwe woonbuurten in Esse Zoom is gedaan door Dura Vermeer Bouw Zuid West. De bouw wordt door Dura Vermeer Bouw Zuid uitgevoerd.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!