Vorige
Nieuws

Populaire woonbuurt Triomf in Nieuwerkerk aan den IJssel in verkoop

Esse Zoom, de populaire nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel is een nieuw pronkstuk rijker: Triomf. Deze kleinschalige woonbuurt bestaat uit rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in een typisch oud-Hollandse stijl.

Twee-onder-één-kapwoningen

in een oud-Hollandse stijl

Vrijstaande woning

Standaard voorzien van een uitbouw

Met Triomf voorziet de gemeente Zuidplas in de woonbehoefte aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze kleinschalige woonbuurt heeft een grote variatie aan woningtypen met gebruiksoppervlaktes van 125 m² tot 169 m². De belangstelling voor nieuwbouwwijk Esse Zoom is groot. Op 8 december 2020 ging Triomf in pre-sale met 32 woningen en sindsdien is 90% van de woningen gereserveerd. Met nog 3 beschikbare woningen is Triomf sinds 14 januari 2021 in verkoop.

wonen in esse zoom

Esse Zoom: een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het achterliggende polderlandschap en met in het midden van de wijk groene ontmoetingsplaatsen. De gebiedsontwikkeling Esse Zoom bestaat uit 13 fasen. De eerste fasen zijn al bewoond en er wordt nog volop gebouwd. In het eerste kwartaal van 2021 wordt fase 7 ‘Praal’ opgeleverd. Triomf is de 13e fase en daarmee de laatste. Máár zeker niet de minste in deze gebiedsontwikkeling.

Dura Vermeer Bouw Zuid West is zeer actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. De helft van de ontwikkeling van de nieuwe woonbuurten in Esse Zoom is gedaan door Dura Vermeer Bouw Zuid West. De bouw wordt door Dura Vermeer Bouw Zuid uitgevoerd.

Bekijk de projectsite van Triomf:

www.triomf-essezoom.nl

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!