Vorige
Nieuws

Renovatie van 186 woningen voor Sint Joseph getekend met Dura Vermeer

Vandaag hebben woningcorporatie Sint Joseph en ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo de officiële handtekening gezet onder de overeenkomst van de grootschalige renovatie van 186 woningen aan Drakensteyn in Almelo De ondertekening werd gedaan door Claudia Beumer van Sint Joseph en Patrick Kip van Dura Vermeer. Dit omvangrijke project omvat onderhoud, verduurzaming en comfortverbetering en gaat in januari 2024 van start.

Claudia Beumer, directeur-bestuurder van Sint Joseph, benadrukt het belang van deze samenwerking en de impact ervan op de kwaliteit van wonen van de bewoners. Ze geeft aan dat het mooi is deze intensieve samenwerking op deze manier vast te leggen.

Patrick Kip, directeur bij Dura Vermeer Bouw Hengelo: “We kijken uit naar opnieuw een fijne samenwerking met Sint Joseph. We hebben beide dezelfde visie om op duurzame wijze een comfortabel thuis te maken voor de bewoners en zijn verheugd dit weer te mogen doen in Almelo.”

Duurzame renovatie

De bewoners van de 186 woningen kunnen uitkijken naar een duurzame renovatie, waaronder de installatie van nieuwe keukens, badkamers en toiletten, HR++ glas, mechanische ventilatie, zonnepanelen, en zonneschermen. Verbeteringen in brandveiligheid, isolatie, vervanging van balkons en galerijhekken, LED-verlichting in algemene ruimtes en schilderwerk zullen bijdragen aan een modernere en veiligere woonomgeving.

Planning

De werkzaamheden aan het eerste blok vangen aan in januari 2024. Het streven is dat de bewoners binnen 18 werkdagen kunnen terugkeren naar hun gerenoveerde woningen.

Locatie Drakensteyn

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Patrick Kip

Adjunct directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Flevoland, Regio Utrecht
Patrick Kip